TV3 eetris on täna õhtul lõbusad telelavastused, näiteks ka komöödia „Täiskuu“, kus astuvad üles Epp Eespäev, Marika Barabanštšikova, Pille Lukin, Roman Baskin, Guido Kangur, Riho Kütsar.

Samuti saab nautida muusikat - WAF'i juubelikontsert „Best of WAF“ ning kaunimad ja põnevamad hetked saadetest „Eesti talent“ ja „Laulud tähtedega“, samuti esmakordselt eetrisse jõudev Eesti pungi 30.aastapäevale pühendatud „Disko pole oluline, punk on põhiline“ ning ka kontsertfilm „Spice Girls: anname teile kõik“

„TV3 uudised“ teevad aastakokkuvõtte tavalisest erinevas võtmes ning Anna-Maria Veidemann-Makko juhib saadet „Tähetargad ennustavad, mida toob aasta 2011“, kus teiste seas räägivad eesootavast Igor Mang, Edda Paukson, Taimi Uuesoo, Kuuse-taat ning kus uuritakse ka seda, mis on uuel aastal moes.

Kohe pärast südaööd, uue aasta esimestele minutitel edastavad eksklusiivse uusaastatervituse Jaan Tätte ja Marko Matvere, otse reisilt!

Loomulikult palju häid filme uue aasta esimesel päeval – kogu perele „Tom ja Jerry“, „Alvin ja koopaoravad“, „Madagaskar“, suurejooneline „Kuninganna“ (The Queen“ Helen Mirreniga peaosas ning komöödiat, sealhulgas kultuslik „Prints Zamundast“.

Tänase täpse telekava leiad SIIT!