Kuldgloobuse võitnud ja kuuel järjestikusel aastal sellele auhinnale nomineeritud telesari “Hea naine” (2009-2016), IMDB hinne 8,3

Põnevussarja keskmes on naine, kelle prominendist mees satub korruptsiooni- ja seksiskandaali tagajärjel trellide taha. Eeskujuliku koduperenaise Alicia (Juliana Margulies) turvaline argirutiin leiab ootamatu lõpu, kui tema abikaasa Peter ("Seksi ja linna" Mr. Bigina tuntud Chris Noth) arreteeritakse ja Alicial tuleb enda ning oma kahe lapse eest võitlema hakata.

4 Oscarit võitnud “Miljoni dollari tüdruk” (2004), IMDB hinne 8,1

Poksitreener Frankie Dunn (Clint Eastwood) on oma tütrest lootusetult võõrandunud ning hoidub igasugusest inimlikust lähedusest, kuni ta treeningusaali astub sisse Maggie Fitzgerald (Hilary Swank). Pidevas eluvõitluses karastanud Maggie on jõudnud seni edasi pelga ande, kõigutamatu sihikindluse ja tohutu tahtejõu toel. Frankie laseb end Maggie otsusekindlusest võluda ning soostub tõrksalt tüdrukut treenima. See on mõlema osapoole jaoks ühtaegu innustav ja kurnav aeg, mille jooksul treener ja õpilane avastavad, et neid seob sarnane meelelaad, mis aitab üle saada mineviku kaotustest ja valust. Frankie ja Maggie on teineteise jaoks perekond, mille mõlemad kunagi ammu kaotasid. Ent mõlemaid ootab ees lahing, mis nõuab suuremat armastust ja vaprust, kui kumbki neist iial on kogenud.

“Teine noorus” (sari, 2015–), IMDB hinne 7,8

Menuka komöödiasarja keskmes on 40-aastane üksikema Liza, kes otsustab pöörata elus uue lehekülje ning naasta tööturule. Peagi selgub, et tema vanuses pole karjääri alustamine sugugi lihtne ülesanne. Kui juhuslik kohtumine veenab naist, et näeb east hoolimata välja küllaltki noor, pöördub ta oma parima sõbranna poole ning ühes rohke jumestusega läbitakse noorenduskuur. Nüüd alustabki Liza oma uut unelmate karjääri, värskete kolleegide silmis vaid 26-aastasena. Kuidas suudab keskealine Liza 20. eluaastates keevaliste kolleegidega sammu pidada?

Nii Oscarile kui ka Kuldgloobusele nomineeritud “Molly mäng” (2017), IMDB hinne 7,5

Molly Bloom (Jessica Chastain) oli tipptasemel suusataja, kes korraldas kümmekond aastat eriti eksklusiivseid, kõrgete panustega pokkerimänge. Naine arreteeriti keset ööd, kui tema maja olid sisse piiranud 17 automaatrelvadega varustatud FBI agenti. Tema klientide hulka kuulusid Hollywoodi tipud, spordistaarid, ärihiiglased ja naise teadmata ka... vene maffia. Molly ainsaks liitlaseks vallapääsenud tormis oli tema advokaat Charlie Jaffey (Idris Elba), kes mõistis, et selles naises on palju enamat, kui kõmupress paista laseb.

“Teerajad” (2013), IMDB hinne 7,2

Mia Wasikowska kehastab kirjanik Robyn Davidsoni, kes võttis ette vaevalise 2700 km pikkuse retke läbi Austraalia kõrbe. Vaid nelja kaameli ja truu koera saatel Alice Springsist India ookeani rannikule liikudes avastab Davidson üksioleku väärtuse, saades aimu, mis tunne on omada maailmaga tõelist sidet. Oma eepilise seikluse rahastamiseks lubab Davidson vastumeelselt viljakal National Geographicu fotograafil Rick Smolanil (Adam Driver) oma retke filmile jäädvustada. Kuigi algul tekitab Davidsoni soov üksi olla nende vahel pingeid, siis ajapikku muutub nende vastanduv suhe püsivaks sõpruseks

Tänavu Kuldgloobusele kandideerinud “Tully” (2018), IMDB hinne 7,0

Kolme lapse, nende seas vastsündinu ema Marlo (Oscari-võitja Charlize Theron) saab vennalt (Mark Duplass) kingituseks lapsehoidja. Algsetest kõhklustest üle saanud Marlol tekib hooliva, üllatava ja vahel ka keerulise iseloomuga Tully-nimelise (Mackenzie Davis) noore lapsehoidjaga ainulaadne side.

“Plahvatuslik blond” (2017), IMDB hinne 6,7

Berliin aastal 1989. Briti salaagent Lorraine Broughton saab ülesandeks tuua enne Berliini müüri langemist ära toimik topeltagentide identiteetidega. Ta teeb koostööd kohaliku osakonnajuhi David Percivaliga, et toimik Ida-Saksamaalt välja toimetada. Peatselt aga võetakse nad topeltagentide poolt sihikule.

Kahele Kuldgloobusele kandideerinud “SMILF” (sari, 2017–)

Üksikema Bridgette Bird otsib tasakaalu töö, eraelu ja emaksolemise vahel. Paraku ei lähe Bridgette'i elus kõik plaanipäraselt ning seetõttu on lahkhelid ülemuse, ekskaasa ja emaga kerged tulema. "SMILF" on lõbus, eluline ja rohkelt vahetuid emotsioone pakkuv komöödiasari, mille loojaks Frankie Shaw, kes mängib ise sarja peaosas.

“Lauluässad 3” (2017), IMDB hinne 5,9

Pärast kolledži lõpetamist on Bellade teed lahku läinud ning kohale jõudnud karm reaalsus – iseseisev elu polegi nii roosiline, kui noored naised lootsid. Leevendamaks igatsust koos olemise ja laulmise vastu võtavad preilid ette turnee Hispaaniasse, et esineda sealviibivatele USA sõduritele. Kohapeal korraldatakse aga võistlus terve plejaadi artistide vahel ning auhinnaks on ühistuur koos kuulsa räppar-produtsendi DJ Khalediga. Bellad saavad demonstreerida oma imelisi hääli, a capella laulmise võlusid ja pidada maha laululahinguid, kuid nende vastastel on lisaks lauluhäälele ka teine relv – muusikainstrumendid. Kumb jääb peale, kas hääled või pillid, selles on küsimus. Viimasele ühisturneele lisavad ohtralt vürtsi ja särtsu kohtumised seksikate sõduritega ning Aubrey (Anna Camp) ja Paksu Amy (Rebel Wilson) plahvatuslikult keerulised isa-suhted. Filmi peakangelane Beca (Anna Kendrick) peab aga tegema ühe eriti raske valiku.