Uue hooajaga alustanud "Kolmeraudne" läheb tänagi otse-eetrisse lokaalist Kivi Paber Käärid ning täna on Mihkel Raud õhtuks kohale kutsunud kahe suurpartei hallid kardinalid: Kristen Michali Reformierakonnast ja Kadri Simsoni Keskerakonnast, et küsida, miks presidendivalimised läksid nagu nad läksid, kes võiksid olla uued parteiliidrid pärast Savisaare ja Rõivase väljavahetamist ning mis võimalused avanevad seejärel Reformierakonna ja Keskerakonna ühise valitsuse moodustamiseks.

Muusikat teevad selle nädala saates ansamblid Bombillaz ja Lenna ning intervjuu annavad bändide liidrid Kill Kaare ja Lenna Kuurmaa.

Järgmistes sügishooaja "Kolmeraudsetes" musitseerivad näiteks Ott Lepland, Tanel Padar Blues Band, NOËP, I Wear Experiment, Kadri Voorand, Frankie Animal, Jaan Tätte, Meisterjaan, Metsatöll, Mari Jürjens, Würffel, Eeva Talsi, Trad.Attack! ja teised.

Saade läheb otse-eetrisse lokaalist Kivi Paber Käärid, kohapeal saate vaatamiseks saab registreeruda aadressil http://kivipaber.ee/kolmeraudne/.