“See on väga populaarne mäng,” lausus TV3 programmidirektor Jüri Pihel. “Saade jookseb praegu ligi 80 riigi telekanalil.”

1997. aastal Inglismaal alguse saanud õnnemängu näidatakse kord nädalas. Mängus osaleb vaid üks inimene, kes peab 15 küsimuse puhul nelja ette antud vastuse hulgast valima õige, kirjutab Eesti Päevaleht. “Inimene ei pruugi isegi vastust teada,” lausus Pihel. “Kui tal on õnnelik käsi, võib ta ühtegi vastust teadmata lõppu välja jõuda ja miljonäriks saada.”

Piheli sõnul annab mängule jumet veel see, et mängur võib saate ajal ühel korral helistada õige vastuse küsimiseks oma sõbrale. Samuti võib ta ühel korral lasta arvutil kaks kindlalt vale vastust elimineerida ning ühel korral lasta hääletada saalis oleval publikul.

Kui mängur on küsimusele õigesti vastanud, võib ta järgmist mitte vastata ning väiksema rahalise auhinnaga igal ajal saatest lahkuda.

TV3 pole veel otsustanud, milline on minimaalne võidusumma. Otsustatud pole veel ka seda, kes hakkab saadet juhtima. “Ainus, mis on kindel, et saatejuhiks saab mees,” lausus Pihel. “Nii on selles mängus ka mujal maailmas.”