"Kõrini on kõigist neist kampaaniatest, mis lähevad maksumaksjale maksma miljoneid. Ükski hea idee ei vaja raha, et sündida. Isegi teostus nõuab rohkem iseenda aktiivsust. Ka Welcome to Estonia märgi oleks võinud kodus köögis valmis joonistada, mitte maksta selle eest seitsmekohalist numbrit," pajatab Sander Publikule.

"Minu kampaania idee sündis alles siis kui kaamerad juba surisesid ja see ei maksnud kellelegi mitte sentigi," mainib mees.

Laupäevases saates "Tähed muusikas" loovad abieluettepaneku tegemiseks romantilist meeleolu Koit Toome, Mikk Saar, Jassi Zahharov ja Raimondo Laikre.

Kõigi nende vahel, kes saate ajal oma mehe kosivad ja annavad sellest telekanalile Kanal 2 teada, loositakse välja kingitus - Bel Etage koos Mart Sanderiga esineb pulmapeol tasuta!

Aga kuidas on lood ihaldusväärse poissmehe Mart Sanderi endaga? Kui paljud naised on Marti abikaasaks palunud?

Sander asub loetlema: "Kaks venelannat, kui kunagi tihti Modern Foxiga Moskvas esinesime, ja kaks või kolm soomlannat, kui Soomes filmi tegin ja populaarne olin. Paraku olid nad kõik paraja käoga, seetõttu põgenesin nende eest ära."

Mart meenutab, et tal üks soomlanna käinud teda ka Eestis hüsteeriliselt otsimas, aga ei leidnud ...

"Üks tatarlanna aga teatas alles hiljuti, et tahab nüüd koos meie täisealiste poegadega Eestisse kolida, aga ma pidasin targemaks mitte vastata," muigab Sander.

"Minu ja tatarlase ristsugutisi oleks huvitav näha küll, aga nii paju kui ma tean, võtavad tatari naised kolides kaasa ka oma emad, isad, vanaemad, kälid, nadud, abikaasad ja ämmad - ühesõnaga, terve auuli."

Kõnealust tatarlannat meenutab Sander kui naist, kes kogu Modern Foxiga väga agressiivselt suhtles ...

"Kui sellised kaksikud noormehed tõesti olemas on, siis võiks neid pidada bändi lasteks," viskab Sander siivutu nalja.

Millal Mart Sander ise naitub? "Abielule hakkan mõtlema siis, kui kõigist mu fännidest jääb järgi ainult üks, selle ühega abiellungi!"