""ENSV" paiskab nostalgitsejatele nüüd Facebooki kaudu ajastutruud vaatamist ja lugemist ehk pilte, videoid, meenutusi, muusikat ja muud," kinnitab ERRi avalike suhete juht Anneli Tõevere-Kaur. "Lehest on kasvamas omamoodi ajalooportaal, millega tutvudes saab mõnusalt muiata ja kus nii mõnegi leiu puhul tuleb tahtmine seda ka sõpradele jagada," kirjeldab ta.

Nii näemegi, et viimastest postitustest saab teada näiteks seda, kuidas Tõnis Erilaid tutvustas uuemaid suundi koduse olmetehnika vallas aastal 1984 ning põikena lapsepõlveaegadesse on üleval meenutus "kohustuslikust" kirjandusest ENSVst — kel olid Soomes sidemed, sellel olid riilulil "Aku Ankkad", tutvustab Tõevere-Kaur.

"Tutvuda saab omaaegse juuksemoega, kõrval on ka "ENSV" tegelane fotol võrdluseks, on pilte nõuka-aja märkidest ja särkidest raja tagant ja kodust. Ja meeldetuletus, et Marju Länik oli noorsooajakirjanike ringküsitluse parim popsolist aastal 1983!" meenutab ta vanu aegu. "Nostalgialadu üha kasvad ja kõigi mälestused ja küsimused ehk kaastöö on oodatud!" ootab Rahvusringhäälingu meeskond Tõevere-Kauri sõnul ka vaatajate osalust.

Viska Facebooki lehele pilk peale SIIT!