Kroonika paljastab, et tantsusaatesse pole läinud rokkar Tanel Padar, kellelt võinuks häid tulemusi oodata, sest ta on nooruses tantsimisega tegelenud. Paraku see oligi põhjus, miks Padar ei saanud osaleda, sest saatesse otsitakse neid, kes alustavad nö. puhtalt lehelt.

Lauri tuli Lauri asemele

Ära ütles ka laulja Lauri Pihlap, kelle asmele kutsuti teine Lauri - näitleja ning juuksur Lauri Pedaja. Saate tegijatele on eitavalt vastanud muusikud Kristjan Kasearu ja Jaagup Kreem. Mõlemad on osalenud muusikalides, kus tuleb ka jalga keerutada, nii et tantsupõrandal nad hätta poleks jäänud.

Esimesse tantsusaatesse kutsuti laulja Koit Toome, kuid ta pidi loobuma, sest oli Soomes ühe muusikaliga hõivatud. Tema asemele võeti Mikk Saar, kes koos Olga Kosminaga aastal 2006 ka saate võitis.

Aasta hiljem läks Koit Toome saatesse ja võitis koos tantsupartner Kerttu Tänavaga esikoha.

Tantsutreeningud ei luba osaleda

Poliitikutest on tantsimisest loobunud Keskerakonna aseesimees Kadri Must, Riigikogu liige Imre Sooäär ja endine sotsiaalminister Maret Maripuu.

Näitlejatest pole lasknud end tantsima meelitada näiteks Hele Kõrve, Kadri Adamson ja Evelin Pang. Sportlane Ksenja Balta pole saatesse läinud, sest tahab vaid treeninugutele pühenduda.

Lisaks on tantsima kutsutud Hannes Võrnot, bravuuritar Anu Saagimit ja Kroonika peatoimetajat Krista Lensinit.

Osa kutsutuid pole saanud saates osaleda seetõttu, et on tegelenud varem tantsutreeningutega. Sellised on näiteks ärimees Urmas Sõõrumaa ja R2-e peatoimetaja Heidy Purga.