Tele-mälumängus “Mis? Kus? Millal?” mängis kapten Hannes Rummu võistkonnas näitleja Madis Milling, professor Hannes Palang, folklorist Marju Kõivupuu, IT-spetsialist Heiti Kender ja teadusajakirjanik Arko Olesk. Saate parimaks mängijaks valiti Heiti Kender, kes kõige enam stuudiovõistkonda õigele teele juhatas. Filmikriitik ja režissöör Ilmar Raag premeeris Kenderit Toomas Karjahärma raamatuga “Vene impeerium ja rahvuslus. Moderniseerimise strateegiad”.

Tiitlikaitsja Hannes Rummu võistkond pidi aga juba mitmendat hooaega vastama kaunite Pärnu kaksikõdede Alina ja Alisa Beljankova saadetud küsimusele. Ka sel korral, nagu kahel eelnevalgi, jäi stuudiovõistkond hätta. Õed tahtsid teada, miks oli vanasti saamide ehk laplaste vahemaade mõõtühikuks umbkaudu 8 km. Kuigi Arko Olesk pakkus, et tegemist võis olla põdrakarja ööpäevase vahemaa läbimisega, selgus, et põdrad on küll põhjus, aga vastus polnud täpne. Nimelt tegid just nii pika vahemaa tagant põdrad tavaliselt oma “poron-kusema” ehk metsapeatuse. Õed teenisid saatest kokku 300 eurot.

Viiest eelringist pääseb finaalidesse kaks parimat stuudiovõistkonda. Lootus finaali pääseda on nii Jaan Alliku kui ka Hannes Rummu võistkonnal – mõlemad võistkonnad võitsid televaatajaid 6:4. Finaali ei pääse kindlasti Tiit Naaritsa võistkond, kes kaotas televaatajatele. Ees on veel kaptenite Igor Habali ja Andrei Korobeiniku mängud, kuid esimene kindel finaalipääseja selgub juba järgmisel laupäeval.