Sel pühapäeval läheb televaatajate vastu lahingusse Igor Habali võistkond, kes pääses eelvoorude kokkuvõttes kolme tugevama hulka ehk poolfinaali. Habali võistkonda kuuluvad ajakirjanik Kärt Anvelt, filmilavastaja Peeter Simm, riigikogu liige Andres Anvelt, tõlkija Mart Rummo ja ettevõtja Allan Kaldoja.

Kanal 2 “Kuldvillakus” oma teadmistega hämmastanud ja viis järjestikust võitu noppinud Habal alustas mälumängudega 5. klassis ning käib tänaseni regulaarselt võistlemas. “Aastas tuleb üle 40 mängu. Suuremad saavutused on mälumängu EM-i üksikmängu hõbe, olen ka Eesti meister üksikmängus ja neli esikohta olen võtnud spordimälumängus,” loetleb Habal oma tähelepanuväärsemaid võite.

Kui tähtsaks peab Habal aga „Mis? Kus? Millal?“ võitmist? “Kui me juba poolfinaalis oleme, siis üritame ikka edasi superfinaali pääseda. Samas annan endale aru, et eelkõige on tegemist mõnusa kõrvaltegevusega, milles osalemist naudin võib-olla isegi rohkem kui võitmist. See aga ei tähenda, et meil puuduksid ambitsioonid,” räägib Habal.

Eelmisel pühapäeval alanud poolfinaal-seeria avamängus võitis Tiit Naaritsa võistkond televaatajaid 6:3. Kas Igor Habali võistkond teeb neist parema tulemuse ja puksib Naaritsa finaali konkurentsist välja või tuleb neil hoopis televaatajatele alla vanduda? Otseülekanne “Mis? Kus? Millal?” teisest poolfinaalist algab Kanal 2s pühapäeval kell 20.