Nimelt pidi esialgselt sarja jõudma üks stseen, mis oli isegi telekanali HBO madalate standardite jaoks liiga rõlge. "Seksi ja linna" looja Darren Starr rääkis väljaandele Vanity Fair, et sarja esimesel hooajal filmiti stseen, mida HBO bossid ei lubanud mitte mingil juhul eetrisse lasta.

Ilmselt mäletavad kõik sarja fännid episoodi, milles Kristin Davise poolt kehastatud Charlotte York käis kohtamas mehega, kes oli suur suuseksi fänn: "Ta lükkas põhimõtteliselt kogu aeg tema pead alla, et oraalseksi saada. Ja tal oli üks kuldne retriiver, kes alati kõrval viibis," meenutas Darren Starr.

Foto: Kuvatõmmis sarjast

"Charlotte sõimas mehel näo täis, sest oli tema nõudmisest solvatud. Tema arust meeldis ta mehele ainult seetõttu ning ta tormas minema. Siis läks ta aga tagasi ja nägi, kuidas see kuldne retriiver meest ise rahuldas," paljastas Starr telebosse pahandanud stseeni sisu.

"On päris õudne, et me selle stseeni üldse filmisime. Me filmisime, kuidas ta oma meheaule maapähklivõid määris ja siis Charlotte kõnnib vabandades tagasi ning näeb seda...Ma ei suuda uskuda, et me selle mõtte peale üldse tulime," lisas kõnealuse episoodi stsenarist Amy B. Harris.