56-aastasel näitlejanna oli karjääri tipus abielus kolmel korral. Esimest korda kõndis ta altari ette vaid 17-aastasena, kui ta abiellus laulja Freddy Moorega, kelle perekonnanime ta hakkas kasutama. Järgmine liit oli aga Hollywoodi tähe Bruce Willisega, tänu kellele sai Demi ka A-listi staariks ning nõutud näitlejannaks. 2000. aastal lahutatud abielust sündis kolm tütart.

Viis aastat hiljem abiellus Demi endast 15 aastat noorema tõusva tähe Ashton Kutcheriga, kuid pärast selle liidu lagunemist pole näitlejannast eriti midagi kuulda olnud.

Eelmine kuu antud intervjuus selgitas Demi, et viimased seitse aastat on ta üritanud rohkem keskenduda suhetele ning seetõttu kannatab ka tema karjäär. "Minu suhted on tähtsamad ning mida ma teen elatiseks jääb teisele kohale," tunnistas ta.

Moore ütles, et ta ei otsi enam kiitust või rahu teiste sõnadest, sest see tegelikult ei loe. 2012. aastal kukkus naine oma kodus kokku ning ta pidi minema võõrutusravile. "Mu tervis ütles üles," tunnistas näitlejanna, kelle suurimaks probleemiks olid toitumishäired.

Praeguseks on Moore'i tütred juba täiskasvanud ning kodust lahkunud, kuid näitlejanna ütleb, et ta õpib nende tegemistest ka ise. "Ma usun, et nad on minust arenenumad ning enesekindlamad."