Kummer selgitab, et pühapäeval eetrisse mineva "TV3 uue suure show „Maskis laulja“ esimesed saated on salvestatud ja järgmistel salvestustel jääb publik ära. "Publiku asemel on stuudios käputäis oma töötajaid."

Eeskuju kaugemalt: "Täpselt samasugused meetmed on kasutusele võetud Saksamaa ja Austria „Maskis laulja“ saadete juures. Me jälgime ülima tähelepanuga kõiki ohutusreegleid, sh mõõdame kõikide stuudios viibivate inimeste kehatemperatuuri, desinfitseerime pinnad nii enne kui ka pärast salvestust ning paigutame inimesed üksteisest vähemalt 1,5 meetri kaugusele."

Uudisaated peavad olema uudislikud edasi

Kummer selgitab, et hetkel pole näiteks „Duublis“ plaanis külaliste kutsumisest loobuda, sest saade on rahva informeerimiseks väga vajalik: "Näiteks nagu tänagi oli peaminister Jüri Ratas „Terevisiooni“ stuudios. Kindlasti jälgime olukorda pidevalt ja reageerime vastavalt vajadusele või suunistele."

"Üsna kindlasti tekib TV3 programmis muudatusi, kuid reageerime vastavalt olukorrale;" räägib Kummer. "Kindlasti pöörame tähelepanu sellele, et kriisi ajal oleks inimesed hästi informeeritud ja kõik meie päevakajalised saated keskenduks senisest rohkem teemadele, mis aitavad inimestel kriisiga paremini toime tulla. Esimene suurem muudatus toimub juba esmaspäeval, mil alustame argipäeviti kell 17.55 „Kättemaksukontori“ näitamist, „Seitsmesed uudised“ alustavad kell 19.00 ja „Duubel“ kell 19.30."