Publik uuris Ilmar Taskalt, millistele filmidele ja näitlejatele ta ise pöialt hoidis. "Peale meie "Mandariinide" hoidsin pöialt ka sõprade multifilmile. Mul on hea me, et J.K. Simmons võitis teenitult oma rolli eest filmis "Whiplash" ja Amy Adams on alati auhindu väärt, sel korral sai võitis ta Kuldgloobuse komöödia "Big Eyes" ees. Ka Maggie Gyllenhaal sai preemia ("The Honorable Woman") ka oma varasemate rollide eest."

Eelmisel aastal oli "House Of Cards" kaheksa kordne nominent ja Taska rõõmustab, et Kevin Spacey võitis Frank Underwoodi rolli eest Kuldgloobuse ja tõi "House of Cards'ile" taas tähelepanu . "Või Michael Keatoni tänuväärne come back Alejandro G. Iñárritu filmiga "Birdman" ... Usun, et Richard Linklateri "Boyhood" sammub kindlasti võidukalt edasi "Oscari" radadel."

Taskat üllatas ja ühtaegu rõõmustas see, et eurooplased võitsid mitmes kategoorias: "Islandi-Taani helilooja Jóhann Jóhannsson, "The Theory Of Everything" või inglise näitlejatarid Joanne Froggatt, "Downton Abbey'st, Ruth Wilson ("The Affair") ja muidugi Eddie Redmayne."

Kui uurida, kuidas Taska show`ga rahule jäi, vastab ta: "Kuldgloobuste voorus on, et see on justkui lihtne intiimne Hollywoodi show suhteliselt väikeses hotelli balliruumis, kuhu mahuvad sisse ainult nominendid ja nende kaaslased. Ka mina vaatasin ülekannet koos sõpradega ühel paljudest Hollywoodi pidudest suurelt ekraanilt, samas on ka see etenduse nõrkus. Pole efektseid shownumbreid nagu Oscaritel ja liiga palju jutustamist. Tina Fey ja Amy Poehler'i esinemistes oli labasevõitu nalju ja trafaretseid teemasid. Mulle meeldis rohkem, kui õhtut juhtis Ricky Gervais ja rääkis teravatel teemadel, ka täna mainis ta ära publikut kui "finest people above the law". Eri-Gloobusega pärjatud George Clooney sõnad jäid kõlama, et kes me ka ei oleks, kristlased, muslimid või juudid, me ei nõustu elama hirmus..."