Londonis aega veetvad viis modelli pidid kehastuma hullunud naisteks, kel põlenud maja taustal bensiinikanistri või moororsaega poseerida tuli.

Igaühele dikteeriti väga täpselt, millist emotsiooni neilt oodatakse. Keiu tundis end ebamugavalt, Triinu ka, kuid sai võttetiimilt siiski hulganisti kiitusi. "Enda arust oskan ma näidelda palju paremini, kui see täna välj tuli," lisas ta ise.

Ka Helina saab kiita, et oskab koledat nägu teha. Lisannilt palutakse mittenaeratamist ja karjumist, kuid öeldi, et ta mõjub võltsilt ning soovitatakse tal veelgi enam peeglisse vaadata.

Kseniaga oleks aga rohkem aja olemasolul ka paremaid pilte saanud, nendib fotograaf.

Tallinnasse jäetud Xena ei suuda ikka veel unustada ebaausust, Adeline aga ei kurvasta ja igavust ei tunne. Peagi saavad neiud Olga Makina käe all nippe omandada, kuid Xena temperamentne suhtumine ei meeldi tippfotograafile sugugi. Adeline saab nippe, kuidas oma pikkust fotograafiga töötades arvesse võtta ning Makina kiidab tema professionaalsust ja kodutööd. "Pead olema Carmen Kassi tasemel, et vinguda ja öelda, et mina seda selga ei pane," ütleb Makina Xena suhtumisele kommentaariks, kel ei meeldi sel päeval ei oma riietus ega olek.

Sõjajalal olnud neiud hakkavad hommikusööki valmistades justkui imeväel normaalselt suhtlema ja läbi saama.

Londonis olijail tuleb aga esitleda rahvast täis restoranis Patricia Gomez Garcia šikke rõivaid, mida kannavad Hollywoodi staarid.

Lisanni juukseid kärbib show eel aga maailma kalleimate teenustega juuksur, kes vastutav näiteks ka Janice Dickinsoni kiharate korrasolu eest. Kõige tavalisem lõikus maksab Stuart Philipsi kääride alla alates 200 naelast, kalleimad soengud küündivad aga 25 000 euroni, sest mees lendab sellise raha eest kuhu iganes maailmas isiklikult kohale ning teeb luustrukutuurist, näost ning kehakujust olenevalt ideaalse soengu.

Tüdrukud, kes tema salongi lõikusele saadetakse on hämmingus arutu hinna pärast ja peavad seda ebanormaalseks, kuid keegi neist ei nurise liialt, sest kiharad jäävad kõigil alles, väiksest tuuningust hoolimata.

Moeshow on veidi piinarikas Triinu jaoks, kelle kingad libedad on. Kingamured vaevavad ka Lisanni. Neiud ei saa läbi kahjuks äpardusteta - Keiul jääb hõljuv püksisäär kontsa taha kinni ning Ksenia koperdab, sest ei märganud astet.

Disaineri lemmikuks osutub Keiu, kellele naine ennustab ilusat tulevikku!

Peagi olid aga nemad teel tagasi Eestisse ning siinolnuil tuli neile valmistada tervitusõhtusöök, mis pigem küll trotsi, kuid heameelt tekitas. Õnneks tõid kiire tujumuutuse pärast kokkamist üllatusviisiit Adeline perekonnalt. Veidi nukraks muutunud Xenagi ei pidanud aga kaua kurvastama sest ema, tema juuksur ning ema sõbranna saabusid meenete ning kommidega teda vaatama. Mõlemad tüdrukud vaatavad perega portfooliot ning kurdeti veidi rasket modellielu.

Kui värskete soengutega piigad naasevad, leiavad nad eest tühja korteri ning arutlevad, kuhu Xena ning Adeline kaduda võisid, kuid õige pea tulid tagasi perega õhtusöögil olnud neiud ning algas suurem muljetamine. Kuuldes, et neiud peredega aega veeta said, ütleb Lisann, et ei oleks soovinud oma last näha vahepeal, vaid eelistaski Londonit, sest see kohtumine oleks saatesoleku kindlasti raskemaks muutnud.

Järgmisel hommikul tuleb seitsmel piigal seista žürii ees, kuhu kuulub ka juuksur Stuart Philip. Kaja Wunder ütleb, et Adeline ja Xena said immuunsuse ning jätkavad saates, hoolimata sellest, et neil ei ole ei pilte ega lavaesinemist ette näidata.

Kiita saab Triinu nii žürii ees oleva riietuse eest kui majapõletaja foto eest. Lisaks täpsustab Jõgger, et kommertsmodell, kelleks Triinut peetakse, ei ole midagi halba, vaid pigem vastupidi. Ette kutsutakse ka Keiu ning nemad saavad Londoni moeetenduse eest nii auhinna, kingad, kui suure kiituse.

Kahe viimase seas seisavad aga hoopis Lisann ning Ksenia ning lahkuda tulebki viimasel, kes kohtunikele oma hullunud süütaja pildil pigem narkojoobes naist meenutas.

Publik meenutab aga, et Ksenia on pärast saadet alustanud modellikarjääri ning hetkel töötab Indias, millest saad lugeda SIIT.