Esimest korda avaldas Mari soovi saatest lahkuda siis, kui tal tekkisid pahandused seoses lobamoklusega Facebookis. Ta pakkus end Anne-Lysi asemel lahkuma, kuid seda ei lubatud.

Siis tärkas neius korraks arusaamatu soov saates jätkata. "Ma ei taha enam koju minna," kinnitas ta pärast Jõggeri salapärast kõrvasosistamist, kuid juba järgmises saates hakkas korduma vana laul - Mari tahab koju, sest ta ei saa, ta ei oska ja ei taha modellisaates olla. Jõgger ei tee seda kuulmagi.

Telefonikõnes lähedastele ütles ta ka eilses saates nutuvõru suul, et tahab koju, aga ei lasta.

Ühelgi pildistamisel ei ole neiu oma huvi üles näidanud areneda ja end paranda - ta lihtsalt on, vingub ja teeb pildiklõpsu ära. Jõgger nimetab seda aga malbeks, graatsiliseks ja suurepäraseks.

Peamiselt kiidavad Mari keskpäraseid pilte taevani kaks kohtunikku - Arne Niit, kes oma sõnul kojuminekusoovi Mari piltidel ei näe ning ka Jõgger, kes on tuline kaitsma Mari iga liigutust suurte meelitusavalduste ja kiidusõnadega. Eilses saates kohtunike vahel kuumaks kiskunud debatt Wunderi ja Jõggeri vahel näitab, et siiski mitte kõik ei ole vaimustunud Mari saateshoidmisest. Wunder nimetas Jõggeri verbaalset jalgadetrampimist lausa lapsikuks.

Jõgger aga kinnitab karmitooniliselt, et ka Karmen Pedaru tundis alustades sama, mis Mari. Neiu näkku jätkamisuudise peale tekkinud pettumust see siiski ei leevendanud.

Kallis lugeja, mis arvad sina, miks Marit koju ei lubata, kuigi ta ilmselgelt seda soovib?