Esimesel tänaõhtusel pildistamisel paistis enim silma just heas mõttes Triinu, kes vahevõistluse ka võitis, seevastu Ksenial ja Keiul oli just sellega enim probleeme, millest saad lähemalt lugeda SIIT.

Kui see mure lahendatud sai, tuli preilidel aga hingamisharjutuste järel asuda tööle vee all. Avaldus Adeline suur nõrkus, kuigi jutust jäi mulje, et ta on pisut liialt palju teiste kogemustest lugusid kuulanud ning kartis juba enne, kui varbad vettegi sai.

Kogu saate kandvaks teemaks võib aga pidada Xena arvamusavaldusi pihikambris, kus ta just enim Adeline suunas sappi pritsis. Kas tõesti on kasvamas uus Mari-sugune vingats?

Veealuse pildistamise eest teenis seejärel ära suured žüriikiitused Lisann, kes vee all kaameraga väga hea sideme saavutas ning graatsilise poosi välja võlus. Lausa niivõrd, et Kaja Wunder seda oma seinale soovis.

Margit Jõgger oli seekord Mari suhtes ükskõiksem kui kunagi varem ja ei protesteerinud mingil moel tänases saates vägagi tahaplaanile jäänud preili kaitseks, vaid pigem pooldas lahkumist. Ja kui tüdrukud tagasi stuudiosse kutsuti, teatatigi kohe, et tuleb lahkuda Maril.

See, et Mari koju saadeti, ei päästnud aga kaht halvima pildiga modellikandidaati pingelisest lõpuseisakust Wunderi karmi pilgu all, kui viis paremat oma kiitused kätte saanud olid.

Viimastena jäid poodiumile Xena ja Adeline, kes mõlemad veealusel sessioonil oma suurimad tugevused peitsid ja miinused esile tõid. Adeline surus esiplaanile oma muidu nii pikad ja kenad jalad, mis fookuses olles lausa hiiglaslikud näisid, Xena nägi aga välja ühe jalaga ning hiidkäpaga, nagu ütles selle kohta Anu Lensment.

Karistuseks selle ebaõnnestumise eest jäid need tüdrukud stuudiosse seisma ka siis, kui Wunder teistele Londoni reisi välja kuulutas ja õnnelikud viis osalist stuudiost otse endaga kaasa võttis.

Kuidas Xena, kes Adelinet ei salli, modellimajas uuel nädalal temaga koos vastu peab ja mis tal siis pihikambris veel öelda on, näed juba järgmisel esmaspäeval, kui teised tüdrukud Londoni modellimaailmas käe valgeks saavad.