Eile õhtul pandi Kanal 2 otse-eetris lukku „Parima pakkumise“ teine oksjoninädal ja avati uued oksjonid. Läks kõigest paar minutit, kui Siim Kallase poolt heategevuseks annetatud Hillary Clintoni autogrammiga kandiku hind oli tõusnud 2000 euro peale. Tänase hommiku seisuga on summa kasvanud märgatavalt ja hetke kõrgeim pakkumine on 9500 eurot. USA presidendiks pürgiv Hillary Clinton kinkis kandiku Siim Kallasele oma 1996. aasta Eesti visiidi ajal, kui Clinton kandis veel Esimese Leedi tiitlit.

Suurt huvi on äratanud aga ka teised „Parima pakkumise“ uued oksjonid. Eestlaste lemmik Ivo Linna on heategevuseks annetanud oma kaks esinemispintsakut ja ühed kingad, näitlev juuksur Lauri Pedaja on müüki pannud teda truult teeninud professionaalsed juuksurikäärid ja laulja Getter Jaani kingib ära terve komplekti häid mõtteid ehk autogrammiga heade mõtete tahvli ja padja.

Kõik „Parima pakkumise“ oksjonid osta.ee-s kannavad heategevuslikku eesmärki, sest pool summast annetatakse kuulsuste valitud ettevõtmistele. Siim Kallas ja Ivo Linna toetavad oma esemete müügiga Maarja Küla, Lauri Pedaja paneb õla alla Eesti Tõsteliidule ja Getter Jaani eelistuseks on vähiravifond „Kingitud Elu“. Aktiivse pakkumise tulemusena panustab „Parima pakkumise“ selle nädala saade juba praegu heategevusse 7227 eurot, lõplik summa selgub eeloleval pühapäeval, mil Kanal 2 otse-eetris pannakse lukku selle nädala oksjonid. Siis selgub seegi, millise summa võidab endale üks televaataja, sest pool kogusummast läheb loosi kõikide pakkujate vahel.