Kadri on 22-aastane Tartu Ülikooli õigusteaduse tudeng, kes on sündinud Tartus, lõpetanud Nõo Reaalgümnaasiumi matemaatika eriklassi, teatas Delfile MTV Eesti.

Enda kohta ütleb Kadri: „Mulle meeldib teha pööraseid asju ja ma jumaldan muusikat — sellepärast kandideerisingi MTV VJ-ks.“

Martin on 21-aastane Tartu Ülikooli maalikunsti eriala tudeng, kelle harrastusteks on muusika ja graafiline disain. Martin on võtnud osa mitmest „Vanemuise“ teatri etendusest ning kahes mänginud peaosas; samuti võis teda näha kaasa tegemas filmis „Sigade Revolutsioon“.

„Kadri jäi meelde, kui särav energiapall ning Martinil on suurepärane MTV välimus ning huvitav hääl,“ ütles Marius Veselis, MTV Baltikumi juht. „Eesti finalistide seas oli veel inimesi, keda tuleviku tarvis meelde jätsime.“

Lisaks kuulutati välja kaks publiku lemmikut — Ultra.ee külastajate lemmikkandidaat oli Liis Kõrnas ning Delfi lugejate lemmik Kadri Bussov.

Maikuu jooksul laekus MTV-le 1744 avaldust, mille seast kutsuti 500 kandidaati järgmisesse vooru 15.-16. juunil Viru Keskuses. Selles voorus sai iga kandidaat 2 minutit esinemisaega. Järgmisesse vooru kutsuti lõpuks 38 inimest ning seal said kandidaadid juba 5-7-minutilise esinemisaja. Vilniuses MTV Baltikumi peastuudios toimunud finaali kutsuti 11 kandidaati — Joonatan Allandi, Kadri Bussov, Martin Haljaste, Deisi Helemäe, Triin Kullerkupp, Liis Kõrnas, Marko Leht, Kristel Palk, Kristiina Rein, Heti Tulve, Martin Veisman.

Alates sügisest asenduvad kõik MTV kanalid, mida täna erinevates kaabel-, digitelevisioonides näidatakse, kohaliku MTV Eestiga. MTV Eesti kanalis hakkab olema vähemalt 20% programmist kohalik. Sinna alla lähevad nii uudised, reportaažid, edetabelid kui ka saated. Ülejäänud programmi katavad rahvusvahelised MTV muusika- ja meelelahutussaated, millel on eestikeelsed subtiitrid. Muusikavideodest näidatakse esialgu 5-10% kohalikke videosid.