„Suvesangarid“
Uueks suviseks koduseks sarjaks on aga „Suvesangarid“, mis alustab 3.juunil ja on eetris neljal õhtul nädalas, esmaspäevast neljapäevani kell 22.00. Suvesangarid“ tõestab, et igas Eestimaa nurgas on midagi vaatamist ja katsetamist väärt. Kartmatud saatejuhid Indrek Vaheoja ja Kristjan Rabi proovivad erinevaid ameteid, võtavad ette julgeid eksperimente, testivad vanarahva tarkusi ja külastavad värvikaid tegelasi. Lisaks seiklustele maal ja merel kutsutakse mängu inimesed nii külatänavalt kui ka bussipeatusest. Suvesangari staatuse võib nimelt pälvida igaüks, kes Indreku ja Kristjani võistlusmängudes kaasa lööb. Auhinnad ja koht sangarite autahvlil pole aga kaugeltki kõik, mis jagamisele läheb. Saatejuhid jagavad ka praktilisi nippe elus toimetulekuks, näiteks seda, kuidas kontoris kohvimasina abiga mune keeta, piimapakist grilli valmistada või paljaste kätega konservi avada.

„Ameeriklased“
„Ameeriklased“ (The Americans) on haarav sari Ameerika abielupaarist, kes elab pealtnäha täiesti tavalist ja eeskujulikku pereelu, kuid tegelikult varjab üliohtlikku saladust. Nende lastel, naabritel, sõpradel ja kolleegidel pole aimugi, et tegemist on Vene spioonidega. Vaataja ees rullub lahti lugu, mis paneb kaasa elama ja mõtisklema selle üle, mis on elus oluline ning kas veendumused ja uskumused on seda väärt, et nende nimel riskida ja võidelda. Sarja peaosalisi kehastavad Matthew Rhys (Phillip Jennings) ning Keri Russell (Elizabeth Jennings). Keri Russell on varasemast paljudele vaatajatele tuttav sarjast“ Felicity“.

„Kupli all“
„Kupli all“ on sari väikelinnast, mille saatust hakkab mõjutama nähtamatu salapärane jõud. Lugu saab alguse hetkest, mil linnale langeb läbipistev, kuid purunematu kuppel – kõigi jaoks, kes jäävad kupli alla, algab uus ja ettearvamatu elu. Kuplialused on muust maailmast ootamatult ära lõigatud ja lõksus. Olukorrast näib võimatu pääseda, kuid siiski püütakse selgusele jõuda, mis on šokeeriva olukorra põhjus ja juhtunu eesmärk. Uurimine toob ilmsiks saladusi ja paljastusi, millest kellelgi varem aimu polnud.

„Minimissid“
Tõsielusari „Minimissid“ on pälvinud vastukaja terves maailmas ja seda seoses küsimusega, kas sellisel moel nagu sarjast näha, on laste iludusvõistluste korraldamine eetiline. „Minimissid“ näitab, millist elu elavad väikesed iluduskuningannad, kes erinevatel võistlustel lavadele astudes näevad välja kui elavad nukud. Pisitüdrukute perekonnad annavad endast kõik, et meeletult kulukas missikarussellis osaleda ning preemiaid võita. Edu nimel arendatakse lapsi kõikvõimalikul moel ning efektse välimuse saavutamiseks lastakse käiku ka kunstripsmed, -küüned, -päevitus, samuti hambaproteesid, šinjoonid ja muud lisaaksessuaarid. Ilu, sära, võidujoovastuse ja vanemate uhkete pilkude varjuküljeks on aga meeletud pinged, peredraamad ja kaotusvalust nutvad lapsed.

„Hullumeelsed perekonnad“
Laste kasvatamine õnnelikeks ja edukateks täiskasvanuteks on väga keeruline töö. Milliseid meetodeid kasutada ja kuidas ise lastele eeskujuks olla – see kõik on lastevanemate jaoks keeruline ning just seda teemat kajastab uus Ukraina tõsielusari „Hullumeelsed perekonnad“. Selle sarja kangelased on pered, kus lapsed või vanemad ise ei käitu õigesti ning neile tõttavad appi asjatundjad, kes püüavad olukorda paremaks muuta. Iga osa alguses näitab spetsialist perele arvutiprogrammide abil valminud prognoosi sellest kuidas, näeb nende laps välja 40 aasta pärast juhul, kui probleemses hetkeolukorras midagi ette ei võeta. Tulevikustsenaariumile näkku vaatamisele järgneb neljanädalane periood, mille jooksul vanemaid nõustatakse ning neile antakse uued reeglid normaalseks eluks psühholoogidelt, toitumisspetsialistidelt, fitness-treeneritelt jne vastavalt konkreetse pere vajadustele. Tee uuele elule on vaevarikas ja dramaatiline, osalised on silmitsi ennenägematute raskuste, tülide ja skandaalidega, kuid pea alati leitakse kuldne kesktee ning pered astuvad saate lõpus vaataja ette täiesti uues kvaliteedis.

„Seitsmesed suvesadamas“
„Seitsmeste uudiste“ välistuudio paikneb sarnaselt eelmisele suvele tänavugi otse kauni looduse keskel Pirita jõe maalilises suvesadamas. Siiski ei kiirustata Piritale kohe juuni alguses, sest avanädala saateid vahendavad ankrud otse metsast ja seda tänu RMK toel leitud kaunitele Eestimaa paikadele, mida suvel koos sõprade ja perega avastada saab. „Seitsmeste uudiste“ metsanädal alustab 2. juunil ning saade jõuab kodudesse mitmest põnevast kohast, näiteks Järvi Pärnjärve telkimisalalt, Nõmmeveskilt, Oandu looduskeskusest, Leetse telkimisalalt, Viru rabast, Kaberneemest ja mujaltki, kus võib suvisest Eestimaa loodusest rõõmu tunda. Suveks on TV3 uudistel varuks mitmeid põnevaid ettevõtmisi, kus saavad osaleda ka televaatajad.