Nooruses nägi Signe enda vapustuseks keset päist päeva oma toonases Pärnumaa kodus kummalist nägemust, võõras keeles kirja. "See oli päise päeva ajal. Seina peale ilmus kiri. Mitte päris seina peale, vaid vibreeris nii paar sentimeetrit seinast eemal. Kollakasrohekad tähed olid. Neljarealine tekst ja sõnad olid päris lühikesed," meenutas ta aastatetagust juhtumit, milles tagantjärele usub peitunud hoiatust. "Sisetunne ütles mulle kogu aeg nii. See oli nagu painja - saada teada, mis infot see tekst sisaldas," rääkis Signe, kes on elu jooksul väga palju endeid saanud, kuigi teistmoodi. "Teised olid sellised lihtsad, mida oli võimalik tõlgendada. Aga see oli selline, et ei osanud mitte midagi peale hakata. Püüdsin viimast rida meelde jätta, aga see lihtsalt haihtus," rääkis ta Publikule.

Nägemuses peitus hoiatus
Et müstilise nägemuse tagamaadeni jõuda, viis selgeltnägija Deniss Signe hüpnoosi ning kuigi hüpnoosi all toimus nii mõndagi, ei suutnud nad teksti algpäritolu ega keelt tuvastada, kuid said selle tähenduse siiski lukust lahti. "See kiri oli teave või teatis teispoolsusest. Pärast ärkamist tuli minu teadvusse teadmine, mis selles kirjas oli. Kuidas see toimus, seda ma ei tea, aga need asjad on seotud teispoolsusega. Ilmselt läbisin hüpnoosi ajal kõik oma eelnevad elud ja kusagil oskasin selle kirja läbi lugeda ja aru saada, mis seal kirjas oli. Seal oli kirjas, et pean sellest kohast ära minema, kus ma elasin. Oleks pidanud ellu tooma muudatuse, siis ei oleks minuga neid õnnetusi juhtunud," on Signe veendunud.

Nimelt usub naine nüüd, et kui ta oleks nägemuse järel kohe elukohta vahetanud, ei oleks praegu surnud tema kaks last, kes lühikese aja jooksul mõlemad siit ilmast lahkusid. "Mõlemad sündisid 13. kuupäeval ja surid 13. kuupäeval," toob ta lisaks välja saatuslikud numbrid.

Seal majas ei ela ta nüüdseks enam ammu ja selgeltnägijasaate abil sai ta lõpuks ka hingerahu nii oma laste pärast kui ka nägemuse osas."Ma tean, et minu mõlemad lapsed on uuesti sündinud. Õige sõna on taaskehastunud," täpsustab ta.

Hüpnoos lasi tulevikku piiluda
Signe jaoks oli Denissi läbi viidud hüpnoos tema elu esimene ja väga huvitav kogemus. "Nägin oma minevikku ja ka tulevikku. Nägin tulevikust ühte seika ja eelmistest eludest mõnda seika. Kui liikuda selles võrgustikus, mis ta mulle ette pani, oli iga "sõlme" taga pilt ja see pilt liikus, toimus mingi tegevus. Nagu filmilint, millest võetakse välja katkend," kirjeldas ta oma hüpnoosi.

Tulevikusstseen, mida Signe nägi, läheb tema uskumist mööda samuti täide. "Ma arvan, et olen selles päris kindel," naerab ta. "Olgugi et Deniss käskis kohe "sõlm" kinni siduda ja sealt ära minna. Ma ei tohtinud seda näha, aga juhtumisi nägin ikka." Et tuleviku nägemine tema elu mõjutama hakkaks, Signe ei karda: "Ma ei karda üldse mitte midagi! Kui nii võtta, siis surma pole ju olemas - mida siin elus veel karta," mõtiskleb ta ja lisab siis naljaga: "Võibolla vargaid!"

"On aeg sellistest asjadest avalikult rääkida!"
Oma annus müstikat tabas ka Publiku intervjuud Signega, kus pärast küsimust tema eelmiste elude kohta kõne järsku katkes. Uuesti ühendust saades naeris Signe, et ehk ei meeldinud teispoolsusele, et ta oma minevikueludest rääkima hakkas. Ise on ta aga teisel arvamusel: "Ma arvan, et on aeg sellistest asjadest avalikult rääkida. Me ei ela enam suletud maailmas. Me peame teadma, et meie kõrval on teine maailm olemas, mida me kahjuks ei näe." Ta on veendunud, et igal inimesel on mingid nägemused olemas ja teispoolsusest on võimalik kogu aeg teavet saada, kui tahta ja osata neid tõlgendada.

Enda sõnul on Signel pärast saadet elus kõik kenasti. "Mina elan suurepärast elu! Ma ei kurda millegi üle. See oli uus ja vapustav kogemus ning ma leidsin hingerahu. Mind ei paina enam, mis seal kirjas oli. Hingerahu leidmine ongi seekõige olulisem asi," kinnitas ta.

Lõpetuseks soovis ta kõikidele saate vaatajatele ja Publiku lugejatele meelde tuletada ühte tähtsat elupõhimõtet ehk ringiseadust, nagu tema seda nimetas, mida ei tohiks kunagi unustada. "On olemas selline universumi seadus: kui teete inimestele halba, siis see tuleb lõppude lõpuks teile endile tagasi. Kui teete head, tuleb heana tagasi. Mida rohkem teistele head teete, seda paremini läheb ka teie endi elu!"