Kanal 2 uus programm käivitub 21. jaanuarist, lubati veel kuu aega tagasi saadetud pressiteates, ent järgmise nädala telekavades saadet sees ei ole. Kanal 2 pressiesindaja Mari-Liis Veskus selgitas Kroonikale, et "Õhtu!" alustamine nihkub nädala võrra edasi ning programmi planeerimisel ei ole kõik otsused alati siiski kivisse raiutud: "Ikka tuleb ette, et tehakse muudatusi. Ja seda eesmärgiga, et pakkuda vaatajatele parimat."

Ülejärgmisest nädalast, mil "Õhtu!" alustab, vahetab ühtlasi eetriaega populaarne telemagasin "Radar", mis edaspidi teisipäeviti kell 21.30 algab.

"Uue telehooaja programmi kujundamisel oleme arvestanud televaatajate ootusi. Koos kell 18.30 eetrisse mineva uudistemagasiniga "Reporter" hakkame pakkuma argipäeviti igal õhtul telesõpradele järjest kolm tundi otseprogrammi, mis on Eesti telemaastikul erakordne. Just otse-eeter oma realistlikkuse ja ettearvamatusega pakub televaatajatele parimat meelelahutust," rääkis Kanal 2 programmijuht Rait Killandi detsembris, selgitades "Hommik!" muutumist "Õhtuks".