Möödunud nädalal selgus, et "Ringvaate" toimetaja Hannes Hermaküla on saanud positiivse COVID-19 diagnoosi. Toimetuse töö korraldati ümber ja Hannesega kokku puutunud lähikontaktsed jäid koju kaugtööle.

Nädalavahetusel sai positiivse testi tulemuse eelmisel nädalal kaugtööle jäänud "Ringvaate" toimetaja ning ettevaatusabinõuna otsustati ajutiselt kogu toimetus kaugtööle suunata. Kuigi saatejuhid Marko Reikop ja Grete Lõbu on täie tervise juures, jäävad nemadki mõneks ajaks koju ning juhivad esmakordselt saadet kaugvormis, mõlemad oma kodust. Kolmanda saatejuhina liitub nendega "Ringvaate" stuudiost Jüri Muttika.

"Ringvaate" Facebooki lehel avaldati hiljem, et haigestunud toimetaja oli Teet Teder. "Kuna mõned meist on Terviseameti poolt määratud isolatsiooni, juhivad Marko-Grete saadet vat et voodist ning stuudiosse tuleb appi Jüri Muttika," kirjutatakse Facebookis.

"Toimetuse töö käib nii, et telemajas keegi rohkem nakatuda ei saaks. Tervis on meil kõigil hea ja loodetavasti aina paremaks läheb," lisasid nad.