Kuldse võiduroseti teenisid hipsterid, kes pidasid üheks oma edu põhjuseks seda, et suutsid jooksvalt hästi muutusi teha. Nii saadi lõpuks seina ideaalne värvitoon ning vannitoa nurka kõige paremini sobiv kapp. Kapi tegemises aitas Karli ja Helenit nende puidutööga sina peal olev sõber ning kunstilembesed noored lisasid veel viimasel ööl omalt poolt tööpinnale looduskivi, mida kasutati ka vannitoa dušipõrandal.

Punasele viimasele kohale jäid seekord Elina ja Rasmus, kelle vannituba tundus sisearhitektidele Aljonale ja Beritile liiga sünge ja lubatust palju vähem kullasärane. Liiga tumedale efektile aitas kaasa fakt, et kogu vannitoa seina- ja põrandapind oli plaaditud ning seda sarnaste plaatidega. Kvaliteedikontrolli teinud Kiilto esindaja Marko ei jäänud kuigivõrd rahule ka plaatimistöödega, kuigi tõdes, et vuukimine on tehtud paremini kui näiteks Kareli ja Renate korteris. Viimasele kohale vannitubade võistluses kandideerisidki kuni viimase hetkeni kaks paari, kes on juba vanad rivaalid – Renate ja Karel ning Elina ja Rasmus.

Karel pidi seekord kõigi saates tekkivate küsimuste ja ülesannetega ise hakkama saama. Tuli tunnistada, et vuukimisega ei ole viimasel ööl kuigi hästi hakkama saadud ning kuigi küünlad põlevad nurgas ja vaip on maas, tundub niigi minimalistlikus stiilis vannituba veidi igavana.

Saarlaste vannitoa huvitavad lahendused sobisid kõigile kohtunikele, kuid tõdeti, et mõningaid pisiparandusi annab veel teha. Siretile stressi tekitanud tapeet andis soovitud efekti ja ka tapeedi mustri vahetusega olid sisearhitektid rahul.

Naabrid said üllatusülesandeks valmistada oma korterisse ette antud materjalist ka praktilist väärtust omav disainielement. Hipsterid otsustasid valmistada lambi, kuna see oli neil niikuinii plaanis ja tarvikud juba valmis ostetud. Elina ja Rasmus võtsid tõsiselt soovitust lisada oma korterisse kuldset tooni ning valmistasid välja saetud puidujuppidest riiuli, mille värvisid spreivärviga ka kuldseks. Saarlased tahtsid samaaegselt teha nii lillevaasi kui võtmekapikest ning lõid pärast pikki arutelusid kombinatsiooni mõlemast. Karel pidi üksi hakkama saama ning otsustas valmistada väikese jalanõudealuse Brandoni papude jaoks.

Üllatus oli seegi, et naabrid pidid oma loomingut ise hindama. Enamik paare mängis veidigi strateegilist mängu ning pani oma disainelemendi esikohale. Rasmus ja Elina aga otsustasid käituda Rasmuse südametunnistuse järgi ning anda esikoha hipsteritele, pannes end alles teisele kohale. See ausus aitas Karli ja Heleni võidule ning tõi ka Elinale ja Rasmusele endale kaotuse!