Saate avakülaline on värske justiitsminister Andres Anvelt. Temalt kuuleme muu hulgas, mis seisus on praegu Eesti maffia ning meenutame ka Andrese värvikat tele- ja filmikarjääri, kuidas näiteks kultusfilmi "Õnnelind Flamingo" võtetel oli ta helioperaatori assistent ning pidi higistama auto pagasnikus.

Särtsakas näitleja Marilyn Jurman, kes on Kanal 2 vaatajale tuttav huumorisaatest "Heeringas Veenuse õlal", pihib Teedule ja Kristjanile, et teda painab juba 28-aastaselt saabunud keskeakriis. Alates 15. eluaastast püsisuhetes olnud Marilyn on esimest korda elus vaba naine ja kavatseb seda täiel rinnal nautida. Saame teada, mille arvelt näitlejatar reisimiseks raha kokku hoiab ja veendume oma silmaga, et šokeerida see noor naine juba oskab...

Olümpiasangar Allar Levandi meenutab aegu, kui Eesti sportlaste kuulsus ei piirdunud talimängudel värviliste kontaktläätsedega, vaid võideti isegi medaleid. Samuti avaldab 1988. aasta Calgary olümpial pronksi võitnud endine kahevõistleja sünge statistika, kui imevähe on neid, kes on tippspordist valutult tavaellu üle läinud. Üheskoos Allariga täidavad Teet ja Kristjan televaatajate soovi ning esitavad pöörase räpiloo.

Imeilus lauljanna Liis Lemsalu on stuudiosse saabunud koos oma verivärske uue looga. Ta kirjeldab värvikalt, kuidas ta endale esimese päris oma kodu ostis. Liis meenutab ka elu Norras, kus ta pidi väikese tüdrukuna kiiresti kohanema ja paari kuuga keele selgeks õppima. Eestisse tagasi tulek oli valusam, kui Liis oleks osanud oodata.

Positiivne ja humoorikas avapauk nädalavahetusele, Teet Margna ja Kristjan Jõekalda jutusaade “Nädalalõpp Kanal 2ga” on eetris juba täna kell 21:30.