Anne Veski, kes on vähemalt kuuendikul maakerast üks kuulsamaid eestlasi, on osalenud koos sealsete suurte staaridega mitmes Venemaa telesaates. Anne tunnistab Teedule ja Kristjanile, et kõige rohkem naudib ta telesaates osalemise juures grimmi. Eriti nauditav olevat, kui temast saab osavate meigikunstnike käe all otsekui teine inimene. Aga tõrvatilgana meepotis on Annel grimmitoast ka üks väga ebameeldiv kogemus. Kas teadsite, et Venemaal käib täiusliku grimmi juurde mõnikord ka täitesüstide kasutamine?!

Pööraseks kisub saade, kui valgele diivanile maanduvad nagu kevadine briis tele- ja raadiotähed Liina Randpere ja Robert Rool. Raadio Uuno hommikuprogrammi äratajatena on Liinal ja Robertil olnud oma kuulajatega kõige veidramaid kokkupuuteid. Teet aga on kaasa võtnud televaatajalt saadud kurja kirja. Mida ta sellega peale hakkab, selgub saates.

Kosmopoliitse eluviisiga Kroonika peatoimetaja Krista Lensin räägib muu hulgas, milline lummav lugu juhtus temaga armupealinnas Pariisis ning kuidas ta kauaaegse New Yorgi elanikuna koges oma nahal 11. septembri terrorirünnaku õudust. Juttu tuleb ka mais toimuvast aasta glamuurisündmusest “Eesti Meelelahutusauhinnad 2014”.

Hittsaatest "Tantsud tähtedega" tuntud koreograaf Märt Agu toob telestuudiosse laulu- ja tantsupeo hõngu ning jutustab, mida naljakat on suurpeod tema ellu toonud. Kuuleme, kuidas tuleb Märt toime oma hullumeelselt suure Facebooki-sõpruskonnaga.
Positiivne ja humoorikas avapauk nädalavahetusele, Teet Margna ja Kristjan Jõekalda jutusaade “Nädalalõpp Kanal 2ga” on eetris juba täna kell 21:30.