Superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud naistemagnet Karl-Erik Taukar pajatab sellest, kuidas ta ärimehena läbi põrus. Tema äpardumine oli aga meie kõigi õnn, sest Taukari suurepärane lauluhääl on võitnud juba kümneid tuhandeid südameid. Üks armas väike fänn on tulnud ka stuudiosse Taukarilt oma küsimustele vastuseid nõudma.

Tallinna poistekoori peadirigent, jalgpallikohtunik ja muusikaline andekus Tomi Rahula on stuudiosse kaasa võtnud oma koori ja värske abikaasa Anni Rahula. Ometi on jalgpallimaailmas Anni just see kõvem käsi. Kuidas aga kodus? Kas aeg ajalt tuleb ka kasutada jalgpallist tuntud “minu tsoon” terminit? Teet ja Kristjan panevad stuudios palli veerema...

Värvikad Üllar ja Ester Jörberg pajatavad lugusid oma tutvumisest ning Üllari elust Eestimaa ühe omanäolisema staarina. Üllari jutust selgub, et muusikul peab Eestis olema rohkem kannatlikkust kui katoliku preestril pihikambris – looduse loomaaed on suur. Teedul ja Kristjanil tuleb suurepärane mõte korraldada Eesti kõige vägevama vuntsi Üllar Jörbergi teisikute võistlus ja seda juba tänases saates!

Ligi 14 aastat tagasi kinnitasid poliitik Kristiina Ojuland ja tema pikaajaline elukaaslane Raimo Kägu kõmumeediale, et nad on sõbrad ja midagi rohkemat nende vahel ei ole ega tule. Täna sammuvad nad käsikäes meile stuudiosse, räägivad avameelselt oma nooruspõlvest ning ühe lustaka mängu käigus selgub kogu tõde nende kooselust.

Positiivne ja humoorikas avapauk nädalavahetusele, Teet Margna ja Kristjan Jõekalda jutusaade “Nädalalõpp Kanal 2ga” on Kanal 2 eetris juba täna kell 21:30.