"Viimased kuus kuud olen ma töötanud, et mõista, mis tegelikult juhtus ja mida ma saan tulevikus teisiti teha. Ma olen kaotanud palju tööpakkumisi ja sõpru. Ma olen ärganud ja muutunud mitmel moel," kirjutas režissöör postituses.

Nimelt jõudsid jutud Louhimiesi ümbritsenud skandaalist Soome riikliku ringhäälingu Yle ajakirjaniku kaudu BBC-ni, kes kohe kindlasti ei tolereeri vägivallatsemist eeskätt naisnäitlejate kallal.

"Septembri lõpus võttis minu lugu uue pöörde ja kuu aega olen töötanud BBC-s ühe suures ajaloolise draama juures. Mind valiti režissööriks peamiselt töö põhjal, mida ma olen teinud Iiri ringhäälingu ja Netflix heaks," lisas ta.

Louhimies on teinud kaasa kassahitides nagu "Paha maa", "Vuosaari" ja "Tundmatu sõdur" lavastaja. "Vuosaaris" oli kaalukas roll ka lauljataril Lenna Kuurmaal.

Kuid nüüdseks on paljud Soome naisnäitlejad tulnud avalikuse ette erinevate süüdistustega. Näiteks Pihla Viitala väidab, et Louhimies oli võtetel pannud tema kehale prussakavastseid ning sundinud teda sööma toitu, mida näitlejatar oli välja oksendanud.

Viitala kirjeldas ka kuidas Louhimies kallas talle kohvi pähe, sülitades talle juustesse ja andes kõrvakiile. Eriti eredalt on jäänud meelde ka seik, kui režissöör jättis naisnäitlejad ööseks ilma toidu ja soojata metsa.