Mitmete väljaannete poolt üheks seksikamaks meheks valitud Hollywoodi näitleja Gerard Butleri jaoks polnud mingi kunst naiste südameid vallutada. Nüüd aga on 43-aastane mees loobunud liikumast erinevate kaunitaride seltskonnas, kuna tema südame on võitnud Rumeenia supermodell Madalina Ghenea, kes just hiljuti läks lahku näitleja Leonardo DiCapriost.

Veel kuu aega tagasi avaldas Butler avalikult kahetsust, et ta ei suutnud hoida Jessica Biel´i ja ning rääkis, et ta tunneb tema vastu siiani sümpaatiat. Nüüd aga puhuvad Gerard Butler´i elus uued tuuled
ning mees teatab uhkusega, et: “on hea tunne olla suhtes.”

Seekord on mees veendunud, et on armunud tõeliselt: „Ma vahetasin pidevalt naisi, aga nüüd olen veendunud, et Madalina on see õige. Mitte ühegi teise naisega ei ole ma ennast nii tundnud. Näib, et mul on aeg paikseks jääda.”

Isegi näitleja sõbrad arvavad, et Gerard Butler võib Madalinale abieluettepaneku teha. Tema sõber kommenteeris teemat järgmiselt: „Ma pole teda sellisena kunagi näinud, ta on tema maailma täiesti pea peale pööranud, seepärast ma ka ei üllatuks, kui nad otsustavad abielluda.”