Androidi telefonide kasutajad on võibolla märganud, et Netflixis on võimalik vaadata aeglasemalt või kiirendatult, vahendab BBC.

Rakenduse lisa lubab lisaks normaalsele filmi kiirusele jõuda linateose lõpuni 1.5 korda kiiremini või siis 1.5 korda aeglasemalt. Väga mitmed tuntud näitlejad ja režissöörid on uuenduse vastu.

Uus funktsioon läbib endiselt katseperioodi ehk Netflix pole lõplikult otsustanud, kas säärane funktsioon jääb ka edasi elama. Filmi "Knocked Up" režissöör Judd Apatow on öelnud, et uus funktsioon on "naeruväärne ja solvav."

Filmi "Spider-man: Into the Spider-Verse" üks režissööridest Peter Ramsey lisab: "Kas kõik peab tänapäeval olema loodud kõige laisematele ja maitsetumatele inimestele?"

Hittseriaali "Breaking Bad" näitleja Aaron Paul leiab, et Netflix ei saa teha režissööride eest otsuseid. "Nad võtavad täieliku kontrolli kõigi kunsti üle ja hävitavad selle," leiab Paul.

Netflixi asepresident Keela Robinson on kriitikale vastanud: "Me katsetame regulaarselt uusi lisasid, mis aitaksid parendada Netflixi. Viimane test on saanud väga palju tagasisidet - nii positiivset kui negatiivset."

Robinsoni sõnul võimaldas samamoodi filmi kiirendada või aeglustada DVD mängijad ning tegemist on muudatusega, mida mõned Netflixi fännid on kaua palunud. "Näiteks on palujate seas inimesi, kes soovivad võõrkeelset filmi vaadata natuke aeglasemalt."