Teismeliseks kasvanud poissi asub kehastama mitmetest väiksematest telesarjadest tuntud Anthony Turpel (vt pilti allpool), kes teeb oma debüüdi sarjas 14. septembril.

Brooke’i ja Ridge’i ainsast bioloogilist järeltulijat Ridge Forrester Jr. ehk RJ rolli on seni mänginud juba kolm erinevat näitlejat.

Poeg sai sarja ajaarvamise järgi eostatud Lõuna-Ameerikas aastal 2003, mil Brooke ja Ridge seal mesinädalaid pidasid. Ridge’i röövis keset pulmareisi tema hullumeelne eks-kasuema Sheila Carter ning pärast seda arvati, et mees on hukkunud. Murtud Brooke’i tormas lohutama Ridge’i poolvend Nick Marone ning leinakires juhtus asju, mille tulemusena peeti RJ isaks tema poolonu. Õli lisasid tulle vaenlaste poolt võltsitud isadustestid.

Kuni 2012. aastani polnud poisist suurt midagi kuulda, peale selle, et ta Euroopas internaatkoolis käib. Lisaks ilmus ta aeg-ajalt erineval näol peresündmustele. Nüüd, kui noormees suuremaks on kasvanud, saab teda ilmselt ka rohkem näha ja intriigidesse sisse kirjutada. Kisub põnevaks!

Foto: IMDB