Mõrv

21. hooaja osaline Mirjana Puhar suri 2015. aasta veeburaris. 19-aastase Mirjana ja tema 23-aastase kallim Jonathan Cosme Alvarado leiti maha lastuna nende Põhja-Carolina osariigis asuvast kodust. Samast majast leiti ka ühe 21-aastase noormehe surnukeha. Laibad avastati alles kolm päeva pärast kuriteo toimepanekut. Kolmikmõrvas mõisteti süüdi Edward Sanchez ja Emmanuel Rangel. Prokuröri sõnul oli Alvarado röövlite sihikul oma ameti tõttu — nimelt tegeles modellisaates 8. jäänud neiu kallim narkootikumide müümisega.

Vangla

Modellisaate 8. hooajal kolmandaks jäänud Renee Alway peeti kinni 2013. aasta suvel ning teda kahtlustati nii sissemurdmises, pettuses, arvete võltsimises kui ka narkootikumide omamises, vahendab TMZ. Kohus mõistis 2014. aastal Alway 12 aastaks vangi ja ta pidi oma ohvritele maksma kahjutasu 58 67958 dollarit. Viimased viis aastat Chinos asuvas California naistevanglas veetnud Renee pääses vabadusse sel kolmapäeval.

Narkootikumid

Samast hooaajast langes põhja ka Jael Strauss, kes juba saate ajal paistis silma pahelisusega. Rentslisse vajunud kaunitarile said saatuslikuks metamfetamiin ja teised kanged meelemürgid. 6 aastaga töötuks, kodutuks, hambutuks ja näotuks muutunud Jael paljastas 2012. aastal Dr. Phili südame puistamise saates, et keeldub abist ega vaja kellegi kaastunnet, kuid tunnistas samas, et on võitlust narkootikumidega juba peaaegu kaotamas.

Narkomaanist sõpradega lävis Jael juba tippmodelli saate ajal ning 2007.aastal eetris olnud hooaja mitmes episoodis rääkis ta leinast, mis valdab teda sõbra surma tõttu, kes lahkus siit ilmast üledoosi tagajärjel.


Vägistamine

Modellisaate 22. hooajal kaasa löönud Bello Sanchez väitis möödunud aastal, et teda vägistati ühes Pariisi ööklubis, kuid politsei olevat tema rassi ja seksuaalsuse tõttu keeldundud intsidenti korralikult uurimast. Bello rääkis väljaandele TMZ, et viibis 2017. aasta 30. jaanuaril klubis Le Rouge, kus teda rünnati ja vägistati meeste tualettruumis.

Võõrutusravi

Saate 5. hooaja osaline Lisa D'Amato läks järgmisesse tõsieluseriaali oma pahedega võitlema. Alkoholist, kanpeist, amfetamiinist ja kokaiinist sõltuvuses naine võttis osa teleprojekti "Celebrity Rehab" 3. hooajast, kus Dr. Drew nimetas teda "eitavaks sõltlaseks". Õnneks ootas teda ees õnnelik lõpp - pärast oma elu joone peale saamist osales ta modellisaate superhooaajas ja tõi sealt koju esikoha.

Keha müümine

14. hooajal mõõtu võtnud Angelea Preston naases samuti 17. hooajal võistlustulle. Angelea pääses isegi kolme parima sekka, kuid sai enne võitja kroonimist ootamatult kinga. Telekanal CW ütles toona, et "Angelea kohta avastati informatsiooni, mis diskvalifitseerib ta võistlusest." Tuli aga välja, et Preston oli võtetele eelneval aastal töötanud eskordiga. Preston, kes kuulduste kohaselt enne info lekkimist saate võitjaks krooniti, kaebas Tyra Banksi 3 miljoni dollari eest kohtusse.