Järgmisel pühapäeval jätkavad võistlemist Katariina Maria Kits (viiul), Elina Netšajeva (laul), Anni Ruugla (flööt), Henri Zibo (akordion) ja Jakob Teppo (klaver).

Jätkuvalt leiab tunnustamist saate formaat - žürii külalisliige, Vaasa linnaorkestri esiviiul Maano Männi sõnas, et on suur saate fänn. „Tegemist on väga õnnestunud ideega. See saade aitab neil, kellel muidu klassikalise muusika osas eelarvamusi, seda muusikat mõista, toob selle neile lähemale. Euroopas on üldiselt klassikalise muusika publik keskealine. Selleks aga, et jõuda küpses eas klassikalise muusika juurde, peab saama kogemuse juba lapseeas. Selles osas on see saade suurepärane. Olen kindel, et see toob kuulajaid juurde ka kontserdisaalidesse,“ rääkis „Hea muusika on nagu palsam, mõjub inimese tervisele ja on odavam kui arsti juures käimine,“ lisas ta.

Telekonkurss „Klassikatähed 2014“ koosneb kokku kuuest televooru otsesaatest pühapäeviti kell 18.40 ETVs ja 26. märtsil Estonia kontserdisaalis toimunud kontserdivoorust. Konkursi lõpetab 16. aprillil Estonia kontserdisaalis toimuv finalistide galakontsert. Žürii püsiliikmed on pedagoog ja tšellist Mart Laas (ühtlasi eelmisel aastal võitnud Marcel Johannes Kitse õpetaja) ja Rein Rannap.