Uue aasta algul justkui kingituseks oma 46 sünnipäevaks sai näitleja veel ühe võlateate USA maksuametilt IRSilt, kokku on  riigi nõudeid  140 miljoni Eesti krooni eest, vahendab TMZ

Aastaid pillavat eluviisi - uhkeid kinnisvarahankeid, luksusjahte ja superautosid  harrastanud Cage on sisulisel t pankrotis, kuid filminäitleja karjäär lubab tal tõenäoliselt seda krahhi vältida. Cage on saanud sageli filmirolli pealt 100-200 miljonit Eesti krooni.

Cage märgib oma pressiavalduses, et on oma karjääri jooksul maksnud riigile makse enam kui 700 miljoni krooni eest, aga seoses kohtuvaidlustega pole ta saanud oma kohustusi korralikult täita. Aga uue finantsmänedžeri all loodab ta kõik võlad  võimalikult kiire aja jooksul õiendada.

Kohtuvaidluste all peab Cage silmas tüli endise finantsjuhi Sam Leviniga, kelle saamatust ta süüdistab oma rahalistes raskustes. Levin aga leiab, et filmistaar elas  ja laristas mitmekordselt üle oma vajaduste ja võimaluste.

Vähemalt pole mees oma hädades töötuks jäänud. Cage`il on käesoleval aastal pea välja tulemas kolm filmi ja töösse minemas veel paar tööd.