Esimene mainimine toimub päris episoodi alguses, mil kõik tegelased saabuvad Las Vegasesse, et üle pika aja kohtuda. Kui Carterisi vanu sõpru silmates õhkab: “Ma ei suuda uskuda, et me oleme kõik siin!” tõdeb Priestley kurvalt, et oleks see vaid nii. Seejärel vaatavad osalised üksteisele paljutähenduslikult veekalkvel silmil otsa.

Järgmine pühendus tehakse üsna episoodi lõpus, mil nimetatakse Perry’t ka nimepidi — mainitakse näitleja pärisnime, mitte tema tegelaskuju Dylanit. Pärast tormilist nädalavahetust Las Vegasest tagasi lennates võtab Spelling lennukis napsu ning avameelitseb, et oli juba unustanud, kui palju ta kõiki armastab, mispeale tõstetakse ühiselt klaase ja Priestley ütleb toostiks: “Me keegi pole igavesed, kuid me saame koos luua midagi, mis on. Luke’i terviseks!”

Uusversiooni pilootosa lõppeb aga sellega, et Spelling ja Garth vaatavad pisarsilmil “Beverly Hills 90210” kõige esimest episoodi pealkirjaga “The Green Room”, kus Priestly ja Perry tegelaskujud Brandon ja Dylan saabuvad esimest korda maalilisele rannale, kus kogu tegevustik edaspidi lahti rulluma hakkab. “Tere tulemast paradiisi, mees. Tere tulemast sinu täitunud unistusse!”