Ints alustas söögisaadet mehiselt ehk poksikotti tagudes, kuid oli peagi sunnitud poodi toidu järele minema. Järgmistes kaadrites seisis mees imestades naiste hügieenivahendite riiuli ees ja otsis pidulikke salvrätte. Õnneks aitas poeteenindaja selgeltnägija õigete riiulite vahele.

Söögitegemise juures imestas Indrek aeg-ajalt komponentide üle. Meest üllatasid nii dijoni sinep, kapparid kui ka vaniljekaun.
Uusi toiduaineid tutvustas mehele salapärane "väga hea sõbranna".
Toitu hakkides tundis Nõia-Ints heameelt päris ehtsa noa üle. "Vanglas sai mõnikord lusikaid teravaks tehtud aga neid võeti läbiotsimise käigus ära."

Nõiavõimeid saabujate nimede ära arvamiseks ta seekord ei kasutanud ning lasi tuntud külalistel ennast üllatada.

Lisaks meenutas mees, et vanglas olid niivõrd happeline hapukapsasupp, et hakkas ka noortele meestele magude peale.
Eelroa juures jäi Ints kohe valetamisega vahele, kinnitades, et kogu toit on päris tema tehtud.

"Ma nägin, et ta on inimene," lisas Agnes Taro lõpetuseks. Mees teenis roogadega 36 punkti.

Nõia-Intsu retseptid:

I EELROOG

Lõhetartar

200 g lõhefileed
20 g kappareid
1 punane sibul
1 tl sinepit
40 g kokteilikurke
Poole laimi mahl
1 sp oliiviõli
saia
Haki lõhefilee väikesteks kuubikuteks. Haki sibul ja kokteilkurk väikesteks kuubikuteks. Sega omavahel kõik retseptis toodud komponendid, pigista juurde poole laimi mahl ja sega mass korralikult segamini. Lase vähemalt pool tundi marineeruda. Pruunista ahjus sai ja aseta sellele lõhetartar.

II EELROOG

Banaanimaitseline kanasalat

3 grillitud kanakoiba
2 banaani
150 g juustu
1 kurk
3 paprikat
Varssellerit
2 küüslauguküünt
2 sl balsamicot
Soola, suhkrut, pipart
Basiilikut
Õli

Eemalda kanakoibadelt nahk ja luud ning tükelda liha. Lõika banaan, juust, kurk, paprikad ja sellerivarred kangideks või kuubikuteks. Sega salatiained omavahel ning lase võimalusel mõned tunnid külmkapis maitsestuda. Valmista kaste ja hoia samuti veidi külmas, kalla enne serveerimist salatile.

PEAROOG

Sealiha õunakastmes

600 g seafileed
0,5 spl võid
0,5 spl õli
3 õuna
2 dl lihapuljongit
2 spl Dijoni sinepit
1 tl pruuni suhkrut
100 g maitsestamata toorjuustu
Soola, pipart
estragoni

Lõika seafilee 1-1,5cm paksusteks viiludeks ja need omakorda kangideks. Kuumuta või ja õli poti põhjas ning pruunista selles liha. Maitsesta soola ja pipraga. Koori õunad ja eemalda südamikud. Lõika õunad sektoriteks, tõsta potti ja pruunista koos lihaga minuti jagu. Vala juurde kuum puljong ja sinep ning hauta kaane all 15 minutit. Lisa toorjuust, sega hästi läbi ja hauta veel 5 minutit. Maitsesta suhkru ja estragoniga, vajadusel ka soola ja pipraga.

MAGUSTOIT

Virsikudessert “Peach Melba”

7,5 dl vett
8,5 dl suhkrut
1 vanillikaun
2 sl sidrunimahla
8 virsikut
7,5 dl vaarikaid
60 ml tuhksuhkrut
1 sl sidrunimahla
1 pakk vaniljejäätist
piparmünti

Pane vesi, suhkur, sidrunimahl ja vanillikaun laiapõhjalisse kastrulisse ning kuumuta kergelt, et suhkur sulaks; siis lase segul keema tõusta ja keeda umbes 5 minutit. Seejärel keera kuumus väiksemaks. Lõika virsikud pooleks. Kui kivid eemalduvad kergesti, võta need välja; kui ei, võid seda hiljem teha. Pošeeri poolikuid virsikuid suhkrusiirupis mõlemalt poolt umbes 2-3 minutit vastavalt viljade küpsusastmele. Kontrolli lõigatud poolelt terava noaga virsikute valmidust. Kui virsikud on pehmed, tõsta need sõellusika abil taldrikule. Kui kõik virsikud on pošeeritud, eemalda koored ja lase virsikutel jahtuda (siis võid eemaldada virsikutesse jäänud kivid). Kui pošeerid virsikuid eelneval päeval, lase siirupil jahtuda ja vala virsikud sellega üle. Kui ei, pane siirup järgmise pošeerimise tarvis külma. Sega vaarikakastme jaoks vaarikad, tuhksuhkur ja sidrunimahl kannmikseris või köögikombainis. Vajuta saadud püree läbi sõela kannu. Virsikudesserdi serveerimiseks aseta iga nautija taldrikule 2 virsikupoolt, 1-2 kulbitäit jäätist ja nirista üle vaarikakastmega.