1995. aastal tapeti oma kodu trepikojas kahe püstolilasuga armastatud teleajakirjanik ja toonase ORT TV juht Vladislav Listjev, kes oli surmahetkel vaid 38-aastane. Mehe mõrva on tänaseni jäänud ümbritsema salapära ja vandenõuteooriad, kuid valitsev arvamus on, et mees n-ö koristati ära tema reklaamitegevuse pärast, mis jäi 90ndate kriminaalärikatele jalgu. Kuna Listjev oli ka meeletult populaarne saatejuht üle terve Nõukogude Liidu (tema 1980ndate satiirilist autori-show'd jälgis omal ajal 100 miljonit inimest), siis on siiani õhus ka poliitmõrvakahtlus. Kuuldavasti olid meest enne tapmist pikalt saatnud tapmisähvardused ning röövmõrva versiooni välistas asjaolu, et laiba juurest leiti suurem summa raha.

"Selgeltnägijate tuleproov" saates toodi juhtum taas päevakorrale. Saatesse oli külaliseks tulnud Listjevi tütar, kes aga isaga kunagi kohtunud ei olnud. Nimelt oli mehel naisi ja lapsi pisut rohkem, kui ta omaks võttis ning saatesse pöördunud tütrega tegi Listjev tutvust alles veidi enne surma. 

Katse alusülesandeks olid pesunöörile riputatud Listjevi ja tema tütre pildid, millele sensitiivid pidid lähenema tagantpoolt. Marilyn oli katset alustades kõhklev, kuid ausus siiski piltidelt tulevat "infot" vastu võtma ning tabas paljude faktidega täkkesse, kirjeldades pilte ning neil kujutatud sündmusi neid nägemata. Kui Marilynil lõpuks pilte näha lasti, ei tundnud ta Listjevit küll ära, kuid jätkas saatetegijate hämmastamist, andes mõista, et suhtleb omal moel Listjevi vaimuga.

Mõrvaloosse Marilyn uut teavet ei toonud, sõnades, et hing ei soovi selle teema edasist lahkamist. Siiski suutis saate nädala parimaks tunnistatud sensitiiv Aleksander Šeps Marilyni etteaste varjutada, rabades kõiki oma faktitäpsusega ning kinnitusega, et tapetu hing ütles talle, kes on mõrva taga. Vastus jäi aga kaamera eest peitu, kuna selgeltnägija oli nõus infot jagama vaid privaatselt.

Teises katses pidid sensitiivid ära arvama kolme üle noatera ellu jäänud inimese tragöödiad. Ka siin läks Marilynil hästi, kuigi üks katses osalenud mees jäi skeptiliseks ning nimetas teda lihtsalt heaks psühholoogiks. 

Seekordne saade lõppes Marilynile keskpäraselt - nädala parima tiitel jäi tulemata, kuid samuti ei olnud tema pilti mustas ümbrikus, mis teavitas nädala väljalangeja.  

Marilyn jätkab võistlemist juba järgmisel pühapäeval, mil saatesse on alles jäänud veel vaid viis selgeltnägijat.

Kes ei tea või ei mäleta, milline Vladislav Listjev oli või mis saade oli "Polje tšudes" ehk "Imede põld", võib oma mälu värskendada või teadmisi täiendada alloleva video abil: