Noomi Rapace´i tegelaskuju Isabelle polnud näitlejanna jaoks just kõige lihtsamaid karaktereid. Noomi on tuntud kui näitlejanna, kellele meeldib oma karakteritesse süvatsi minna. Kuna tema tegelaskujul Isabelle´il olid psühholoogilised probleemid, mis üldsusele võisid märkamatuks jääda, soovis näitlejanna teda paremini mõista. „Juba enne võtete algust tegin palju eeltööd ning lugesin palju erinevatest vaimuhaigustest, et mõista oma karakterit paremini. Stsenaariumi järgi oli kohe aru saada, et tal olid psüühilised probleemid ning see tekitas minus soovi mõista temas kõike: tema meeleolu, enesetunnet, käitumist,” rääkis Noomi.

Alles rääkides filmi teise peategelase Rachel McAdams´iga, mõistsid naised, et nende tegelaskujudel on palju ühist. „Meie mõlemi karakterid on kaasaegsed naised, kes unistavad suurest edust ärimaailmas ning nad on mõlemad äärmiselt ambitsioonikad ja salapärased. Nad mõlemad meeldivad üksteisele ning isegi ihaldavad teineteist. Kuid keerulistel asjaoludel ning tohutu surve all, pöörduvad naised üksteise vastu ning see toob mõlemis välja nende halvimad omadused,” avaldas Rapace.

Näitlejanna arvates on naised palju osavamad manipuleerijad kui mehed. „Naised käituvad äärmiselt rafineeritult isegi nendega, keda tegelikult vihatakse. Mehed aga joovad vihastades tihti alkoholi ning elavad ennast välja füüsiliselt. Naiste käitumine on aga palju keerulisem. Juba lapsena ma märkasin, et kui raske on mõista tüdrukute peas toimuvat, kuna nende seas käis pidev intriigide punumine ning üksteisele noa selga löömine,” meenutas Rapace.

Noomi arvates on naised mitmepalgelisemad, kuna seda nõuab neilt ühiskond. „Naistelt oodatakse täiuslikkust – naine peab olema kaunis ning graatsiline perehoidja ning samas tegija karjäärimaailmas. Elus on lihtsalt nii palju rolle, mida naisterahvas peab täitma üheaegselt,” rääkis näitlejanna. Mängides filmis "Patune kirg" mõistis Noomi, kui raske on noortel naistel, kes tahavad saada head tööd. Nad peavad kasvama paralleelselt töömaastikuga. Sellises olukorras on tähtis pakkuda ideid, tegutseda kiiresti ja teha õigeid ning julgeid otsuseid arvestamata teiste tundeid. Sellises maailmas ei ole kohta sõprusele.

Halastamatut ärimaailma kajastav „Patune kirg” peaosas Noomi Rapace´iga esilinastub juba naistepäeval 8. märtsil.