Eilses episoodis võrgutas-vägistas sarja üks skandaalsemaid tegelasi ära oma pikaajalise austaja, keda seriaalis kehastab laulja Robin Juhkental, kes seksuaalakti lõpus neiu pikalt saatis ja minema jalutas. Lapsevanemad tahavad teada, kas sellist reaalsust, mida iseloomustab tundetu seks, tänapäeva teismelised läbi elavadki? 

Stseeni kangelanna Chris ehk näitlejatar Kirke Algma kinnitab Publikule naerdes, et ei maksa arvata, justkui oleks ta päriselus sama nurjatu kui seriaalis. Tegelikult olevat just see stseen olnud terve seriaali vältel Kirkele kõige raskem.

"See kõik toimus üsna kitsastes oludes ja meie ümber oli väga palju inimesi," meenutab ta skandaalset võtet. "Eks me alguses püüdsime kõike naljaga võtta, aga kui režissöörid said aru, et see lähenemine minu jaoks tol hetkel ei toiminud, siis nad võtsid asja rahulikumalt ja palusid teistel ilusti käituda," kiidab ta filmimeeskonna taktitundelisust.

Neiu sõnul ei kuulu tema enda ema eelpool kirjeldatud murelike lapsevanemate ridadesse. "Mu ema on õnneks super huumorisoonega ja küsis juba alguses, et kas lisaks mu tagumikule nägu ka telekas näeb?" muigab ta. "Ma arvan, et ega isa väga vaimustatud nendest stseenidest ei ole, aga muidu on ta oma tütrekese üle uhke!"

Kas oli asi siis tõesti nii hull? Vaata oma silmaga järele ja otsusta: