Kädy on 32-aastane eestlanna, tema 36-aastane ukrainlasest mees Andrey töötab turvamehena. Kädy poeg Ragnar on üheksane, Andrey ja Kädy ühine tütar Victoria saab peagi kahe-aastaseks. Lapsed räägivad nii eesti, vene kui ka hispaania keelt. Perekond elab Hispaanias, kireva rahvastikuga Lepe linnakeses.

Angela on 30-aastane ja töötab juustutegijana, tema abikaasa Tõnis on 25-aastane ja töötab metallialal. Angela tütar Annabella-Maria on seitsme-aastane ning Angela ja Tõnise ühine poeg Alex-Antonius üheksa-kuune. Pere elab Põltsamaal.

Angela läks „Naistevahetuse“ saatesse proovima, kas peresuhted vanema ja elukogenuma mehega on teistsugused kui noorukese Tõnisega, kes Angela meelest ei ole oma ema seelikusabast veel lahti lasknud. Tõnis on romantik, kes tegi Angelale kohe pärast tutvust mitu abieluettepanekut ja lõpuks peeti ka pulmad. „See läks nii kiiresti, et juba viiendal või kuuendal päeval oli juba mingi abieluettepaneku laadne asi…,“ rääkis Angela ise.

Tõnise meelest ei ole tema elu naisega aga lihtne ja keeruline saab see olema ka teise pere isal. „Ta on särtsakas ja natukene raske iseloomuga, teinekord, kui midagi tahab, siis peab selle saama,“ kirjeldab mees ise oma kaasat. Angela nõustub, et võib-olla on tema soovid liiga suured. Tõnisel oli saatesse tulles ka oma isiklik eesmärk — tema tahab üle kõige kuulsaks saada ning tunnistab seda saates ka täiesti avameelselt.

Kädi läks saatesse sooviga külastada kodumaad, kuna igatseb Eesti loodust. Siinsetest inimestest ta aga nii väga puudust ei tunne, kuna hispaanlased on sõbralikumad ja rõõmsameelsemad.

Esmapilgul on Angela ja Kädy pered sarnased — noored vanemad, väikesed lapsed ja koduks väikelinna korter. Paaride peresuhted on aga täiesti erinevad. Kui Andrey ja Kädy on väga üksmeelsed, siis Angela ja Tõnis elavad pidevas suhtekriisis.

Üllatuslik reis Hispaaniasse

Saate reeglite järgi peab uus ema esimesed viis päeva elama pere seniste harjumuste kohaselt ja järgima n-ö pärisema juhtnööre. Seejärel saab ema õiguse uued reeglid seada ja võib viie päeva pärast pere elukorralduses muuta kõike, mida soovib. Kummalegi perele on elujärje parandamiseks ette nähtud 15 000 krooni. Uus ema on see, kes ainuisikuliselt otsustab, kuidas pere raha kasutama hakkab.

Angelale suureks üllatuseks saadeti ta Hispaaniasse. Lennuhirmuga võideldes saabus ta kohale, kuid siis tabas teda veel suurem šokk, sest tema uues kodus oskas eesti keelt ainult perepoeg Ragnar.

Kädy saabus Tõnise koju keset ööd ja Tõnis oli temast otsekohe nii lummatud, et ei suutnud rääkida muust kui euroremondist.

Pereisad pakkusid mõlemale emale magamiseks suurt abieluvoodit. Kädy võttis selle kohe vastu, kuid Angela keeldus, ehkki pereisa arvas, et võivad seal kordamööda magada. Mees päeval ja naine öösel.

Hispaania pereisa, kes öösel töötab, magab terve päeva ja Angela üritas iseseisvalt majapidamises hakkama saada. Tõnisele tundus aga iga päevaga rohkem, et Kädy on tõeline unistuste naine ja pereema ning korraldas ideaalse perepäeva. Koos Kädy ja lastega mindi Põltsamaa lossipäevadele. Uue pereema esmamulje on hea ning tema arvates on mees väga tore inimene

Tõnis heldis Kädy leebusest ja kinkis talle kaamerate ees kaelakee. Kädy võttis kee küll vastu, kuid kandma ei hakanud. „Tundsin ennast natuke vabamalt, ei olnud nii pinges kui oma naisega. Oma naine kipub ikka ütlema teinekord halvasti,“ iseloomustas mees koos veedetud päeva.  „Kädy on mulle andnud selle südamesoojuse, millest mul teinekord puuduon olnud,“ kinnitas ta ja lisas, et tegu on ühe parima päevaga, mis sel suvel üldseolnud.

Tõnis tunnistas, et talle Kädy meeldib ja Kädy oli sellega varmalt nõus. "Arvan, et Tõnisele meeldib minuga rohkem kui oma naisega," avaldas uus pereema. „Ta on nii palju niisuguseid vihjeid andnud, et talle meeldiks minuga rohkem koos elada kui oma naisega.“

Angela ei tea veel, et Tõnis on nende suhte kohale terava kirve riputanud, tema nautis Hispaaniat täiega — kuum rand ja lahe elu. Tõnis on aga Kädyga koos olles järjest enam veendunud, et Angelaga pole tal tegelikult mingit klappi.

Milliseks Tõnise ja Angela peresuhted kujunevad, on näha juba järgmisel nädalal.