34-aastane Evelyn elab abikaasa ja kahe lapsega Tartu külje all Rõõmu külas. Koos abikaasaga peavad nad puidu hulgimüügiga tegelevat firmat. Evelyn on kuum ja totaalne vesinikblondiin, kellele abikaasa saatis saatesse sõnadega: „vaata, et sa midagi ei räägi ja Eesti uueks
reality
staariks ei saa“.

Evelyn räägib vaatamata hoiatusele ja välimuselt tüüpilise hapra blondi kesta all peitub hoopis karmim naine. Evelynile meeldib ringi tuisata mootorsaaniga, suvel võib teda leida Eestimaa järvedelt-jõgedelt jetiga kihutamas. Lisaks on Evelyn täpsuslaskur. Tema magamistoast võib leida ehtsa samuraimõõga, mida naine osavalt käsitseda mõistab. „Et kodu kaitsta,“ ütleb ta ise selgituseks. Kui nooruses oli Evelyn üsna pätiplika moodi ning elas metsikut kaootilist elu, siis ühel hetkel leidis ta enda jaoks jumala ning sellest päevast ka rahu ja turvalise elu.

Evelyni retseptid
Esimene eelroog: Suitsukana-kreveti profitroolid
Vaja läheb:
200 g suitsukana
150 g krevette
200 g ananassi
1 paprika
hapukoort
majoneesi, pipart.
20 profitrooli
Valmistamine: Hakkida kõik peeneks ja segada hapukoore ja majoneesiga ning täita seguga profitroolid.
 
Teine eelroog: Külmsuitsulõhe salat röstitud saiakuubikutega
Vaja läheb:
150 g külmsuitsulõhet
pool hiina kapsast
röstitud saiakuubikuid
1 punane sibul
hapukoor
majonees
pipar
till
punane kalamari

Valmistamine: Rösti ahjus saiakuubikud. Haki kõik koostisained peeneks ja sega saiakuubikute, hapukoore ja majoneesiga. Kaunista salat kalamarjaga ja serveeri kohe.
 
Pearoog: Maisihelvestega paneeritud krõbekana valges juustukastmes
Vaja läheb:
300 g kanafileed
2 muna
100 g maisihelbeid
200 g vahukoort
1 spl jahu
50 g riivjuustu
1 puljongikuubik
soola, pipart

Valmistamine: Tambi kanafilee lihahaamriga pehmeks, maitsesta, paneeri munas ja maisihelvestes ning prae krõbedaks. Kastme valmistamiseks kuumuta pannil õli, lisa jahu ja puljongikuubik ning vahukoor. Lõpuks lisa riivjuust. Serveeri kohe keedetud riisiga!
 
Magustoit: Sidruniparfee
Vaja läheb:
6 munakollast
2 dl tuhksuhkrut
1,5 dl sidrunimahla
1 sidruni riivitud koor
4 dl vahukoort
4 spl sidrunilikööri

Valmistamine: Vahusta munakollased suhkruga kohevaks vahuks, lisa aeglaselt segades sidrunimahl. Vahusta vahukoor, sega kõik ained kokku. Vala vormi ja pane sügavkülma. Serveeri 8 tunni pärast.