Kuna Fleuri isa on tuuker, võttis ta tütre üsna tihti merereisidele kaasa ja nüüd on meri võitnud Fleuri südame jäägitult. Fleur tahab elada mere ääres ja olgu see kuitahes tormine, naine on merega alati sõber. Kokandusega on Fleur samuti hästi kursis – õige pea ilmub temalt supiraamat, milles on üle 80 erineva retsepti. Ja pange tähele – viimase puuduva pildi sinna raamatusse sai Fleur just "Õhtusöök viiele" saatest.

Retsept
1. Eelroog
Kevadine roheline

nurmenukulehed
naadid
röstsai
kitsejuust
maasikas
kannikeseõied
oliivõli
sidrun

Laota taldrikule nurmenukulehed ja naadid ning kaunista maasikate, kitsejuustu ja kannikeseõitega. Pigista salatile pisut sidrunit ja lisa oliivõli. Serveeri röstitud saiaga.

2. Eelroog
Heeringas... 1, 2, 3

rukkileib
köömnevõi
lehtsalat
keedukartul
hapukoor
mugulsibul
viinas immutatud heeringafilee
värske till

Paku viinas immutatud heeringafileed iseküpsetatud rukkileivalt koos köömnevõi, keedukartuli ja sibulaga.

Pearoog
Grillitud lambakarree spelta-kruubiga
Eelnevalt marineeri lambakarree:
küüslauk
rosmariin
palsamiäädikas
pipar, sool, suhkur
kadakamarjad
Grillitud sibul
marineeritud peet spinatiga

Marinaad:
sidrunimahl
mesi
õunaäädikas
sool, pipar
speltakruup

Kuumuta grill eelnevalt 300 kraadini. Mähi lambatüki ümber väike riba fooliumit, et pärast oleks mugavam süüa. Küpseta mõlemalt poolt ca 15 minutit. Ära torka küpsusastme proovimiseks liha, kuna siis jooksevad mahlad välja ja liha jääb kuiv. Lisandiks poolita sibul ja grilli koos koorega mõnusalt kuldpruuniks. Serveeri koos spelta-kruubi ja marineeritud peediga.

Magustoit
Astelpaju Miisu

kohupiim
tatraküpsised
astelapaju

Püreeri astelpaju. Vahusta kohupiim ja purusta küpsised. Sega kokku ja vala peale astelpajupüree. Kaunistuseks mõned kannikeseõied.