Tõnis on Saaremaal Kadi raadios saatejuht, lisaks kodusisustusajakirja peatoimetaja. Humoorika ja sõbraliku Tõnise üheks hobiks on kokkamine, mis tal kenasti õnnestub, kuigi soolaga mees selles sarjas ei koonerda.

Irina peab koos abikaasaga Kuressaare lähedal Tõnise talu, mis on puhkajate seas populaarne suvituskoht. Heasüdamlik ja vaikne Irina on terane ega jäta õhtusöögikaaslaste juttudest ühtki paremat mõtet välja noppimata ja kommenteerimata.


Martin on mees, keda võib pidada Muhumaa üheks sümboliks. Just tema käivitas Muhu pärandi hoidmiseks Koguvas Muhu muuseumi töö. Martin on muheda jutuga, tantsulõvi ja muuhulgas teeb kaamerate ees üllatava ülestunnistuse. Kuigi Martin otsustab ise köögis kokata, ei õnnestu kõik tema kujutluste kohaselt, sest tõele au andes pole ta just superkokk. Samas mainib ta, et on oma hobuturismitalu külalistele aeg-ajalt täkumune serveerinud. Martinile on oluline spirituaalne hingesära, mistõttu suhtleb ta Muhumaa pühapaikades aeg-ajalt loodushaldjatega.

Fleur on Sõrve juurtega naine, kes on maailmas palju reisinud ning koos isaga merereisidel kaasas käinud; seejuures mitmeid kordi uppumisohtu sattunud, kuid sealt alati pääsenud. Kokandusega on Fleur hästi kursis, sest õige pea ilmub temalt supiraamat, milles on üle 80 erineva retsepti. Kusjuures – viimase puuduva pildi sinna raamatusse saab Fleur just "Õhtusöök viiele" saatest.

"Õhtusöök viiele" on sel nädalal TV3 eetris esmaspäeval, teisipäeval, neljapäeval ja reedel kell 20.30.