Katrinil on neli last, Kuuba mees ning mustmiljon tegevust, mis valitud põhimõtte järgi: teen, mis tahan, kellega tahan ja millal tahan. Praegu panustab Katrin kõige rohkem Rich Daddy programmi, mille üheks eestvedajaks ta Eestis on. See on klubiline tegevus, kus läbi lauamängu ja videote õpitakse finantsmaailmas paremini hakkama saama.


Katrini retseptid

Esimene eelroog: Tostones ja Chicarrones e snack rohelisest banaanist ja seanhast

Tostones

Vaja läheb:

2kg rohelisi banaane

500 ml õli või searasva

1tl soola

Valmistamine: hangi platano banaane ehk mittemagusaid banaane. Tee lõikuriga õhukesed viilud ja küpsetad neist rasvas krõpsud. Kui sul on fritüür, kasuta seda. Alternatiivina õhukestele viiludele lõika banaanist parajad kettad ning küpseta need kuldpruuniks, siis võta potist  välja ja vajuta kettad pätsikesteks  ning küpseta üle. Maitsesta soolaga.

Chicarrones
Vaja läheb:
3kg seanahka ca 3-4mm pekikihiga
3 tl meresoola
Valmistamine: muretse vähemasti kolm kg seanahka, lõika see umbes 10 cm2 suurusteks tükkideks ning pane potti, mille põhjas on searasva. Pidevalt segades jälgi, kuniks seanahakrõpsud muutuvad kuldpruuniks ja krõbedaks ning võta siis potist välja. Protseduur võtab aega mitu tundi ja tekitab palju rasvahaisu. Maitsesta krõpsud soolaga.

Teine eelroog: Camarones a la llo- küüslaugukrevetid
Vaja läheb:
2 kg krevette
100 g võid
1 küüslauk
1 sidruni mahl
50 cl valget kuiva veini
soola
1tl valget pipart
1/2 tl pepperoncinot
värsket koriandrit

Valmistamine: grilli krevetid võis ning lisa küüslauk. Lase küüslaugul veidi haududa ning lisa valge kuiv vein. Maitsesta valge pipra ja chillihelvestega. Lõpu poole puista sekka hakitud koriander või äärmisel juhul petersell. Serveeri kohe!

Pearoog: Arroz Imperial – Imperaatori riis
Vaja läheb:
600 g keedetud kanaliha
400 g krevette
1 kg pikateralist riisi
300 g maisi
2 keskmist sibulat
1 küüslauk
5 spl oliivõli
100 g tomatipastat
600 g majoneesi
1pudel õlut
60 g oliive
1 tl musta pipart
½ tl cayenne pipart
2 spl oreganot
2-3 loorberi lehte
1 tl cominot
1 tl safranit
Kaunistuseks tomatit, rohelist hernest, rohelist sibulat

Valmistamine: keeda kana nii pehmeks, et liha tuleb kontide küljest  ise lahti. Tee kanast ribad, tükelda ja tambi küüslauk ning sibul. Pane pannile searasva, lisa küüslauk ja sibul, lisa kanaliha ning maitseained  ja pisut kanakeedupuljongit. Lase segul haududa, sega vahepeal ning lisa tomatipasta. Kanakeedu puljongisse pane keema riis. Enne riisi lõplikku valmimist lisa potti pudel õlut. Jälgi, et krevetid oleksid värsked ja söömiskõlblikud, soovi korral prae neid veidi. Kui kanasegu ja riis valmis, hakka koostisosi vaheldumisi vormi laduma. Alusta riisist, siis lisa kiht majoneesi, maisi, lihasegu, riisi, siis majoneesi, krevette. Reeglina aitab kahest täitekihist ja kolmest riisikihist. Kaunista roheliste herneste või muu meelepärasega.

Mojito
Vaja läheb:
Havana Club Valge Rumm
suhkur
sidrunimahl
värske piparmünt
gaseeritud vesi
Angostura ekstrakt
jää

Valmistamine: kõigepealt pigista sidrunimahl, lisa sellele võrdses koguses suhkrut ja paar piparmündioksa. Tambi segu nii, et piparmündist tuleksid mahlad välja. Lisa segule rumm ning külm gaseeritud vesi. Lisa paar tilka Angostura ekstrakti. Soovi korral lisa jääd.

Magustoit: Flan de Queso
Vaja läheb:
400 ml piima kohvikoort
400 ml magusat kondenspiima
200 g toorjuustu
8 muna
vaniljesuhkrut
soola

Valmistamine: sega koostisosad omavahel mikseris. Küpseta segu veevannis või ahjus u 50 minutit. Pärast seda pane magustoit paariks tunniks külma. Kaunista suhkrusiirupiga. Kõrvale võid serveerida erinevaid puuvilju.