Kristi on õppinud aasta aega ka kokaks, kuid kokaamet pole siiski päris see – tööpäevad on pikad ja pingelised ning pärast tuleb veel ka kodus mehele süüa teha. Kui aga toidutegemine pole igapäevane töö, siis hommikuti mehele voodisse omletti viia meeldib talle küll. Kristi on heasüdamlik ja soe neiu, kes ei tihka kärbselegi liiga teha ja see paistab kaugele välja. Oma leebest olekust hoolimata julgeb ta kõik otse välja öelda, aga nii toreda tüdruku peale ei suuda vist küll keegi solvuda.

Retsept
Juustupallid kastmega

500 g riivjuustu
5 sl jahu
4 munakollast
400g majoneesi

Valmistamine:
Segada kokku riivjuust, munakollane, jahu ja majonees. Peab jääma paks taigen. Veeretada pisikesed pallid käte abil ja asetada fritüüri või kuuma õliga täidetud potti. Lasta kuldpruuniks.

Krevetisalat
1 Hiina kapsas
250 krevette
1 apelsin
300 g tomateid
Valge pipar

Valmistamine: Tükeldada hiina kapsas, apelsin, tomat ning segada kokku. Lisada valget
pipart ja ongi valmis.


Kanafilee šampinjoni-paprika tomatikastmes
600 g kanafileed
1 purk marineeritud tomateid
250 g šampinjone
Sidrunimahla
3 paprikat
1 küüslauguküüs
Cayenne’i pipart
soola

Koori ja haki sibul, küüslauk. Puhasta, pese, tükelda paprikad. Puhasta seened, viiluta.
Piserda sidrunimahlaga. Lõika kanafilee kuubikuteks. Kuumuta 5 min. Maitsesta soola, pipraga ning pane kõrvale. Prae pannil jäänud rasvas seeni 3 min, maitsesta neid soola ja pipraga.Ning võta sammuti pannilt. Sega paprika sibula ja küüslaugu hulka ja hauta koos 3 min. Lisa tomatid koos vedelikuga ja vajuta kahvliga puruks. Maitsesta soola, pipra,cayenne’i pipraga. Keeda 10 minutit ilma kaaneta. Lisa nüüd kana ja seen ning hauta kõike koos nõrgal kuumusel.


Kohupiimavaht maasikate ja röstitud kaerahelvestega.
400 ml vahukoort
2 pakki kohupiima
Kaerahelbed fariinsuhkruga
maasikad
Suhkur

Vahustada vahukoor ilma suhkruta, lisada kohupiim ja suhkur. Röstida nõrgal kuumusel kaerahelbed koos fariinsuhkruga 1 minuti jooksul, tihedalt segada. Kaunistada maasikatega ja asetada külmkappi 15 minutiks.