Anne on tegus Tamsalu proua, keda tunnevad ilmselt kõik läänevirumaalased. Anne koos abikaasaga alustas 19 aastat tagasi pagaritehase loomist, millest tänaseks on saanud Eestimaal tuntud pagaritehas. Hoolimata oma kõrgest east on ta siiani tehases tegev ning aitab noorematele otsustajatele tihtipeale äritegemise aluseid meelde tuletada. Veel meeldib Annele tegeleda line- ja kõhutantsuga. Tamsalus on oma tantsurühm ning Anne käib seal trennis – liigutamine on tema arvates see, mis hoiab inimese kaua noorena.

Retseptid

I EELROOG
Tuunikala-kartulisalat

1 karp purustatud tuunikala
100 g keedetud kartuleid
Musti oliive
Majoneesi
1 valge sibul

Tükelda sibul ja keedetud kartulid. Mustad oliivid lõika pooleks ja võta neist kivid välja. Sega salat majoneesiga läbi ja lisa purustatud tuunikala. Sega korralikult ning serveeri kohe.

II EELROOG

Täidetud pirnid

10 pirni
1 kurk
Majoneesi
Mustad oliivid
riivjuustu

Lõika pirnid pooleks ja uurista neist sisu välja. Kausis sega tükeldatud kurk ja hakitud mustad oliivid. Lisa riivjuustu ning majoneesi, kuni tekib mõnus paks segu. Täida pirnid selle seguga ja suupiste ongi valmis.

PEAROOG

Paneeritud liha sibulakattega

500 g sealiha
250 g juustu
200 g sibulat
Soola, pipart

Lõikalihast parajad viilud ning tambi pehmeks. Maitsesta soola ja pipraga. Lõika sibulad ratasteks ning kuumuta pannil. Aseta lihad ahjuplaadile ning pane neile peale sibul ja riivitud juust.

MAGUSTOIT

Kohupiimavaht aprikoosidega

100 g kuivatatud aprikoose
250 g kohupiimapastat
200 g rõõska koort
Suhkrut
5 mündilehte
50 g pihlakamarju

Keeda aprikoosid väheses vees. Vahusta rõõsk koor ning sega kohupiimapastaga ühtlaseks massiks.. Aseta magustoidupokaali aprikoosid ning pitskotiga kohupiimasegu. Serveeri pihlakamarjade ja mündilehega.