Uues tõsielusarjas „Meie pulm“ astuvad otse televaatajate silme ees kauaoodatud abiellu kuus armastajapaari, kes on seni oma elu tähtsaimat sündmust erinevatel põhjustel edasi lükanud. Uus tõsielusari annab nendele paaridel võimaluse korraldada iseenda pulmad, kuid on üks „aga“ - pulmapidu toimub juba 30 päeva pärast. Meie saame osa nii suurtest tunnetest, vaimustavast elevusest ja õnnehetkedest kui ka kõhklustest, pingetest ja draamapisaratest, mis tähtsale päevale eelneva kuu jooksul pruutpaare ja nende lähedasi valdavad. Palged õhetavad ja südamed põksuvad, sest 30 päevaga vajavad korraldamist väga eriilmelised pulmapeod alates viikingite ja glämmipulmast ning lõpetades rahvusvahelise ja üllatuspulmaga.

Esimeses episoodis astuvad meie ette Kelly ja Ranert. Valgamaalt pärit paar sai tuttavaks läbi töö – Kelly toimetab Valgamaa kutseõppekeskuse sööklas, Ranert on samas koolis logistika eriala õpetaja. Noored kolisid kokku vaid mõni kuu pärast suhte algust ja vähem kui pool aastat hiljem tehti otsus leivad ühte kappi panna. Loomulikult pole armunutel piisavalt raha kõrvale pandud ja see tähendab, et tulemas on tõeliselt närvesööv kuu täis kokkuhoidmist ja ettevalmistusi!

Kuidas paarisaja euroga pulm maha pidada? Kas vanast kastekannust saab pulmakaunistuse? Kes aitab süldi, kes peopaigaga? Kas Aliexpressist leiab sobiva pulmakleidi? Hakkajad noored võtavad appi kogu sõpruskonna, et pulmapäevaks kõik valmis jõuda.