keegi mees

Liina, sa väga meeldid mulle ja sinu pärast ma seda tantsusaadet vaatangi. Püsi konkurentsis niikaua kui suudad. Edu sulle.

Aitäh väga kaasa elamast. Ega meist vist keegi pole uskunud, et nüüd finaalkoht käes. Ja just tänu fännidele me Mairoldiga seal oleme. Niiet suured suured tänud.

muld
Tahtsin öelda, et ennem sa paistsid natuke pontsakam ja nüüd nii peenike, kas oled kaalust alla võtnud? kõhulihased väga ilusad.

Novot, enne olin kusjuures ainult paar kilo raskem, aga eks see “muu mass” ole nüüd asendunud lihastega, mis teatavasti kaaluvat rohkem. Olen isegi õnnelik suurepärase vormi üle. Aitäh :)

kiku
Tere, olen sinu suur fänn ja tahtsin küsida et kus saab sinu juurde juuksurisse tulla?

Töötan Fahle ilusalongis Tartu mnt ääres Tallinnas. Ja telefoni numbri saad kodulehelt www.fahleilusalong.ee. Ootan rõõmuga uusi kliente, nii et tulge julgesti :)
 
ulle
Oled superarengu läbi teinud nii välimuses kui ka tantsus. Viimane tants mustas kleidis oli juba väga vinge! On veel meeles sinu sissepoole pöidadega asendid ja päris lonta-lonta kõnnak aga nüüd liigud ja võtad poose nagu nalja isegi tantsides. Tahaks küsida, et kas jalad valutavad ka? Ja kas sa ise ka naudid seda muutust, mille sa läbi oled teinud? Kaalu on vist ka kõvasti maha läinud?
Palju edu ja loodan teid kindlasti näha finaalis!

Jah jalad valutavad. Küll pean tõdema, et nüüd on päkad harjunud ja pole enam nii hull kui alguses. Eks see tantsimine ole tõesti raske. Ja see teekond minu jaoks on olnud tõeliselt keerline — pole ju mina kunagi kontsadega käinud ega midagi füüsilist väga teinud. Ja kogu areng on tulnud tohtult kasuks :). Kaalu maha pole läinud üldse palju, aga ümbermõõdud on igalt poolt kõvasti kõvasti vähenenud. Hea on olla vormis. :) Ja finaalkoht ongi meie. Aitäh kaasa elamast.

Maarit
Ei tahagi nagu midagi küsida, pigem edu soovida saates, kuna olete minu lemmikud. Armastan emotsioone ja julgeid inimesi.

Aitäh, siiralt on mul hea meel, et Eesti inimene suudab ka sellist asja hinnata. Ma tõesti olen olnud mina ise — teinud küll läbi suure arengu, aga siirus pole mus kadunud. Ma leian, et emotsioone pole mul vaja häbeneda ega alla suruda :)

johu
Liina! Oled väga väga väga vinge kuju :) meeldib su tegelaskuju ühikarottides ja tantsud tähtedega on ka super! Jätka kindlasti samas vaimus!!! Küsiks seda et millal hakkasid tegelema enesekaitsega? (tai poks, kickpoks )?

Aitäh aitäh :). Enesekaitsega olen kunagi tegelenud lapsepõlves, aga viskasin selle toona nurka. Aga tegelaskujuna Vika olen saanud paar eratundi koreograafi käest.

ei küsigi
Liina, sa oled nii kena, Sa oled teinud tantsusaates endaga ikka meeletut tööd. Kallistan ja soovin Su ellu kõike kaunist! Yks tundmatu vanaema.

Kallistan vastu ja tänan heade soovide eest :). Olen arenenud tõesti. Näen seda ka ise ja seda parem, et seda näevad ka teised :). Aitäh vanaema.

tere
Mis auto sul on?
Elad sa üksinda?

Autoks on vana vana Volkswagen, mis varsti sussid püsti viskab :p.
Ei ela üksi. Mul on veel kaks korterikaaslast ka.

Õun
Kas ja kui palju Sa kokkamisele aega kulutad?
Mis on see raamat, mille kohta Sa ütled, et seda kindlasti peab lugema?
Koer või kass?

Kõigepealt kokkamisega ei ole kunagi väga vaeva näinud :(. Sellest on iseenesest kahju, aga pannkooke oskan ikka teha.
Raamatuks on Karl Ristikivi “Hingede öö”. Fantast mõnus raamat.
Kindlasti kindlasit kasssssss. nurr

elts
Kas Vika on sul uus hüüdnimi ka sõprade poolt? Millal viimati nutsid?

Ei, Vikaks mind ikka naljalt ei kutsuta. Sõpradele pigem Liins ja Liin.
Viimati nutsin siis, kui hüppasin Mairoldile selga, kui  poolfinaalist edasi saades finaali meie nimed öeldi. Ja seda kõike ainult õnnest.

coraly
Millised on sinu tulevikuambitsioonid? Saada Eesti Liza Minelliks? pPotentsiaali tundub olevat:)
Öeldakse, et staariks sünnitakse. Võimalik, et ka kasvatakse. Igatahes seal tantsusaates võlud iga korraga üha enam oma naiselikkuse, graatsia, emotsionaalsuse ja müstilise fataalse sarmiga. Je suis enchantèe.

Tulevikuambitsioonid? ee, ma pole veel enda jaoks suutnud midagi paika panna ega unistama hakata. Hetkel on Eestis toimuv väga väga põnev ja tegemisi jätkub veel mõneks ajaks. Võib-olla seon end ikkagi näitlemisega, aga mitte teatrilavadel vaid pigem fimides.
Nii tore, kui seesugust arengut hinnatakse. Olen tõesti kasvanud. Pisike poisiklutt mu seest on kadumas. Ja seda enam on kift, kui see paistab ka tõesti niimoodi välja.
 
veel küsimusi
Millise kooli oled lõpetanud? Milliseid tegevusi harrastasid lapsepõlves? Kas rahvatantsu oled kunagi ka teinud?

Lõpetasin keskkooli Türi Gümnaasiumis. Tallinnasse tulin TTHKsse (taliina tööstus-hariduskeskus).
Lapsepõlves valisin väiksena juba muusika. Käisin terve algklassid, põhikooli ja ka keskkooli (sel ajal võtsin juba lisa klasse) Türi Laste Muusikakoolis. Aga olen proovinud nii üht kui teist, aga suureks armastuseks sai kirg klaveri vastu.
Rahvatantsu ei ole aga tõesti kunagi proovinud.

felori
Kas sul on kunagi probleeme olnud näonahaga? Kuidas hoolitsed oma näonaha eest?

Ikka on olnud. Olen minagi pubekas olnud. Hetkel kasutan Clinique asju, mis mulle ülihästi sobivad ja teevad naha värskeks.

Enamjaolt
jääb saates osalejatele külge nimi, mis seostub alati saatega. Kas sulle meeldib rohkem olla Ühikarottide Vika või Tantsusaate Liina?

Oi.. ma olen uhke mõlema üle. Eks ma tuntuks sain ikka Ühikarottide Vikana. Ja Tantsusaate Liina ainult täiustab seda. Heal lapsel mitu nime ;)

Vika fänn N
Küsiksin, et milliseid rolle sooviksid tulevikus veel mängida ja millisena kujutad oma tulevikku ette? thx ja päikest sulle! :0)

Tahaksin katsetada erinevaid rolle. Kõike. Just ennast proovile panna. Ma ju pole näitlejapaberitega ega ole seda ka kunagi harrastanud. Ehk enesele täieliku vastandrolli mängimine kindlasti arendaks ja annaks aimu minu sees ÄKKI peidus olevast talendist :P

Tõnn
Kas viljeled ka päris elus karated? Kui jah, siis kui kaua oled sellega tegelenud ja millise karateklubi liige praegu oled?

Kahjuks tegelikkuses karatega ei tegele. Kuigi lapsepõlves olen ka seda proovinud paar kuud, ometigi ei saanud see olema midagi minu jaoks.

uhuuu
Liina, tulge palun mu salongi juuksuriks, salong saab olema kesklinnas väga hea koha peal, olete armas ja hoian pöialt, samuti ka helistan

Aitäh aitäh aitäh. Tööpakumised võivad kõik panna meilile või ka facebooki. :)

elts
Siiani oleme näinud sinu õnnepisaraid, millal võib näha sinu kurbuse pisaraid? Kas juba sellel pühapäeval Tantsud tähtedega? Kui peaksid rahvas sind välja hääletama.

Ma olen lubanud endale, et kurbusest või vihast ei taha ma selles saates nutta. Ma olen pigem õnnelik, et just nii kaugele oleme Mairoldiga jõudnud. Kurbuseks siin küll põhjust ei ole, leian mina :)

Triine
Tere! Minu nimi on Triine ja ma olen sinu suursuur fänn ((: Ma läksin isegi oma klassiõega natuke tülli, kuna ta ei arvanud sinust väga hästi :D
Aga ma tegelikult tahtsin küsida , et kuidas saab sinu juurde juuksurisse tulla ? :)
Aitäh vastamast! :))

Juuksurisse ootan teid Fahle ilusalongi (www.fahleilusalong.ee).
Ja ärge kakelge klassiõega :D. Igaühel ju ikkagi oma arvamus. Aga tore kui on siiraid fänne, kes minusse usuvad ja mind toetavad kõigest hingest :). Aitäh aitäh.

saarlane
Ega ma pattu ei teinud, et kaks korda sind täna toetasin hääletusel ;)?

Mis mõttes?? EI!! kindlasit mitte. Me oleme hüpersuper õnnelikud. Päriselt :) niiet pigem just suured aitähid.

rott
Mida sa arvad sellistest meestest nagu Fokin, Nael, Pedaja ja Sander?

Fokin on väga väga kift mees. Tõeliselt siiras, positiivne, asjalik ja arukas. Väga vaba suhtleja ja tema puhul on saade andnud mulle väga hea sõbra :)
Jüri Nael. Teda ma nii isiklikult ei tunne, aga samuti tundub kift ja lahe. Lobiseb palju ja on sama moodi siiras. Mitte eestlaslikult avatud ja säravate silmadega. Kohtunikest justkui kirss tordil :)
Pedaja on mu töökaaslane, aga ennekõike parim sõber. :)
Ja Mart Sander on lihtsalt tema ise. Provokatiivne, terav. Teisel hetkel armas ja kift ja humoorikas. Eesti mastaabis kindlasti asendamatu inimene. tõeliselt andekas ja eriline.

TEiv.
Kas sulle meeldivad korvpallurid?:D

Korvpallurid? Ma tunnen väheseid, aga need keda tunnen, on väga väga kiftid. Niiet vist meeldivad siis. :p

Küsimus?
Tuleks sinu juurde juuksurisse — kus lõikad ja palun jäta tel nr?
Tänan ja edu sulle!
Töötan Fahle ilusalongis Tallinnas.

Vaata numbrit www.fahleilusalong.ee . Seal on tel number, millele helistades, saad mu juurde aja.
Ja tule kindlasti :):)

mimm
Mis tähtkujust oled??? Edu sulle:)))

Olen kuupäevaliselt tegelikult veel sõnn, aga jube palju on ikka kaksiku mõjutusi. Niiet ennast pean tegelikult kaksikuks.

Betty
Liina, minu poolehoid kuulub ka Sulle:)! Iga kord ei ole hääletanud, aga kaks korda küll, esimeses saates ja nüüd, 21. novembril. Kuigi Sul on poisipea, oled Sa väga naiselik:) Edu! PS: kuidas näitlejatöö Sulle meeldib?

Näitlejatöö meeldib aina rohkem ja rohkem. Hakkan flowga kaasaminema  ja enam ei karda kaameraid ega midagi. Väga väga meeldib näitetöö.
Aitäh pöidlaid ja varbaid hoidmast. See kulub väga ära ka finaalis :)
PS, naiselikkuse olen avastanud alles nüüd, tantsusaate vältel :)

Keiti
Millise firma juuksehooldustooteid soovitad kergesti väljalangevatele juustele?

PS! Kust sellised valged mustade kassidega kõrvarõngad said? Need olid väga ilusad (:
Kõrvarõngad teeb mulle Anu Tamm edevuselaadast.( www.edevuselaat.ee)
Kergesti väljalangevad juuksed vajavad mentoolisisaldusega hoolduvaheneid. Näiteks Goldwellil on spetsiaalne spray väljalangemise vastu. Aga kui tegemist on geneetilise probleemiga, siis ei aita ükski vahend.

Kerli
Kus õppisid juuksuriks?

Juuksuriks õppisin TTHKs ehk Tallinna Tööstus-Hariduskeskuses. :)

martin
kas sa playboys ei kavatse poseerida

Kindlasti mitte, sorry Martin ;D

Laura
Meeldis väga 21.novembril esitatud tants, kus sa olid imearmsas roosas kleidis. Kas oleks võimalik teada saada, mis lugu kõlas taustaks ja kes esitas?

Seda lugu laulis Helen ja loo nimeks oli “kas tead”. Tõeliselt kift lugu.