Kuiva huumoriga tehtud, tabavalt väikeasulate rahva igapäevast nn smalltalk'i karikeeriv klipp kujutas endast seeriat stseene nelja "Õnne 13" karaktereid matkiva tegelase igapäevaelust. Sarjast tuntud arhetüüpsed kangelased, kelle seast ei puudunud "noor peremees", "jutupaunik", "korravalvur" ega lihtsalt naabrimehed, pidasid omavahel üle võlli keeratult hõredat ja infokidurat dialoogi, visates nii nalja seriaali argise ja sündmustevaese olustiku üle. "20 aastat ja mitte ühtegi sündmust," võtab Sepp klipi lõpus sketši mõtte otsesõnu kokku.

Publik uuris "Õnne 13" lavastajalt Ain Prosalt, kuidas sarja tegijad paroodiasse suhtuvad ning kas sarja austajad võivad nende meelest niisuguse pilkamise peale solvuda. "Parodeeritakse neid, kes on parodeerimist väärt," jäi lavastaja teemat kommenteerides rahulikuks - sarja tegijatele oli teada, et "Tujurikkuja" šketši tegemas oli ning midagi halba selles ei näinud. Kuigi Prosa tunnistas, et polnud naljaklippi veel oma silmaga näinud, leidis ta, et parodeerimine ei ole küll midagi sellest, mille peale tõsimeeli haavuda. "Kes nalja ei mõista, ei ole seda ka ära teeninud," sõnas ta.

Vaata klippi ja anna teada - kas oled "Õnne 13" vaataja ning kui jah, siis kas klipp võttis muige suule või tegi pahaseks?