Saates leidis aset meeste ja naiste vaheline võistlus, milles esitatakse tša-tša-tšad. Jan ja Aleksandra ning Stig ja Karina tantsisid Lady Gaga loo "Bad Romance" saatel.

Merle Klandorf: Olete äkki muutunud latinistideks. See oli ju väga hea ladin! Tubli töö, sünkroonne tants, mehised mehed.

Jüri Nael: Algusosas oleks võinud poisid rohkem hullu panna. Soolonumbrite ajal said äkki maapoistest tõelised gigolod. Lõpupoole oli ehk liiga sünkroonis.

Marko Mehine: Ka mulle meeldis see väga. Formatsioontants oli saates esimest korda ja seda oli huvitav jälgida. Oli näha, et ühise osaga tegite rohkem tööd kui soologa. Ühine osa meeldis ka rohkem.

Punktid: 8+8+8

Anna ja Mairoldi ning Getteri ja Ott-Sanderi numbri taustaks kõlas Stromae "Alors on danse".

Marko: Jällegi tantsiti koos palju paremini. Anna, endiselt on näha, et tantsid selja peal. Ott, usalda Getterit rohkem - ta tantsib väga hästi. Lase temal ka samme teha, mitte ainult puusa nõksutada.

Merle: Meil on siin taaskord tegemist standardiõpetajatega. Eelmises esituses mängis Jani karismaatilisus trumbid kätte.

Jüri: Teil on väga ilus kostüüm! Esituse poole pealt jäi natuke liiga korralikuks. Olen täitsa Markoga nõus, et laskem Getteril tantsida, ta oskab küll.

Punktid: 7+7+8 

Jan Uuspõld ja Aleksandra Žeregelja - viini valss 

Merle: See oli ikka super hea viini valss! Me polegi selles saates kunagi nii head viini valssi näinud. Pooleteise minuti jooksul tegi Jan väga täpseid liigutusi. Väga täpselt muusikas!

Jüri: Mulle meeldis väga see lugu ka, selle peale jätaks joomise maha küll. Meie saade hakkab nüüd propageerima mitte joomist.

Marko: Tants, liikumine väga hea. Jalatöö korrektne. Väga hästi tehtud!

Punktid: 9+9+9

Stig Rästa ja Karina Vesman - foxtrot 

Merle: Väga hea, aga miks pagana pärast Stig hoiab puusi nii taga?  Teil on ju puusad samal tasemel ja see on perfektne koos tantsimiseks. See on ainuke asi, mille kallal norida.

Jüri: Mulle meenutas millegipärast seda, nagu Stig oleks tulnukas. Temas oli midagi väga teatraalset, mis oli väga lahe ja naljakas.

Marko: Tänases saates näeme, kuidas võtate kuulda, mida teile räägitakse. Miks puusad taga? Sest sa tantsid liiga sirgetel jalgadel. Tuleb põlved alla lasta, siis läheb selg ka nõgusamaks.

Punktid: 6+8+8

Anna Levandi ja Mairold Millert - quickstep

Jüri: See oli täiega vinge praegu! Olin algusest lõpuni hingetu. Täpne ja terav!

Merle: Väga võistlustantsu moodi tants. Suutsite keerulise koreograafia hästi välja tantsida.

Marko: Teie olete paar, kellele on täna sattunud kõige keerulisem tants. Lõpuks tuli eksimus sellest, et jalgade asend oli vale.

Punktid: 8+10+9

Getter Jaani ja Ott-Sander Palm - aeglane valss 

Jüri: Te ehk ei oska kasutada oma aega kõige mõistlikumalt, te raiskate oma väärtuslikku aega. Praegu istute liiga mugavalt ja ei too enda trumpe välja! Kui saate edasi, siis pange Getterile suurem rõhk, et ta saaks ka tantsida!

Merle: Mul on tunne, et muusikud kuulevad muusikat teistmoodi. Ei teagi, kas Getter kiirustab, on kuidagi muusikast ees. Tuleb saada õigele lainele. Getter peaks oma käsi ka paremini hoidma.

Marko: Te teete ise oma elu raskeks. Kogu see tants oli enamjaolt põhirütmide peal. Võiksite koreograafias kasutada kiiremaid rütme ja oleks palju lihtsam tantsida muusikasse.

Punktid: 7+7+7