25 - 25aastane Jennifer Lawrence on noorim, kelle kontol on juba neli Oscari-nominatsiooni. Lawrence kandideerib sel aastal parima naispeaosalise rollis Oscarile filmis "Joy", kus ta kehastab noort naist, kes rajab oma äriimpeeriumi.

39 - Täpselt 39 aastat tagasi oli Sylvester Stallone nomineeritud fimi "Rocky" eest kahele Oscarile. Sel aastal nomineeriti ta taas parima meeskõrvalosalise Oscarile, kus ta mängib jällegi Rocky Balboat, seda filmis "Creed."

220 000 - Tähtsad ninad, kes sel korral Oscarite kinkekotid saavad, võivad rõõmustada. Nende koti sisu väärtus on 220 000 dollarit ja see sisaldab vaid kõige paremat. Paljud on pahandanud, et miks näitlejad, kes teenivad niigi miljoneid, saavad lisaks kinkekoti, mis maksab ligi veerand miljonit dollarit?

0 - Mustanahalised näitlejad sel aastal ühelegi Oscarile ei kandideeri. Eelmisel aastal oli sama lugu. Sotsiaalmeedias on selleks puhuks leiutatud ka hashtag #OscarsSoWhite (nii valged Oscarid - toim.)

225 - Oscareid näeb sel aastal otseülekandena rohkem kui 225 riigis.

45 - Pikad tänukõned on ajalugu. Sel aastal saab iga võitja tänada oma kolleege, sõpru ja fänne täpselt 45 sekundit.

161 000 000 - Üks parima filmi kandidaate, film "Marslane" on kõige suurema eelarvega linateos tänavuste seas. See läks maksma 161 miljonit dollarit.

6 - Kas võidab või ei võida? Leonardo DiCaprio kandideerib juba kuuendat korda Oscarile. Fännid on elevusest lõhkemas - kas DiCaprio võidab sel aastal lõpuks ihaldatud kuldmehikese filmi eest "Mees, kes jäi ellu"? Leo Oscari-ootus on juba nii pikaks venitatud, et kui nüüd ka ära ei tule, siis tuleb juba elutööauhind anda.